ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έζησε ξανά το «Survivor» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το ταξίδι σε εξωτικό μέρος λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Beautiful People team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εδώ και λίγο καιρό μητέρα δύο αγοριών και έχει αφοσιωθεί πλήρως στους άντρες της ζωής, για αυτό και ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος.

Ο σύντροφος της  Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη και να ταξιδέψουν σε ένα εξωτικό μέρος, για να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους. Την αποκάλυψη έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Κυριακής 1/12, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από κάποιο νησί στο εξωτερικό με καταγάλανες παραλίες.

Στις εικόνες που ανήρτησε η παρουσιάστρια ποζάρει με το μαγιό της στην αμμουδιά, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα μας έδειξε διάφορα μέρη που επισκέφθηκε. Το ζευγάρι έκανε και μια μικρή στάση στην Νέα Υόρκη και εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είχαν την ευκαιρία να δουν έναν αγώνα NBA.

Η Κωνσταντίνα μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό πλήθος από στιγμιότυπα και βίντεο από τον εξωτικό προορισμό. Εικόνες που της έφεραν στο μυαλό της το Survivor από το οποίο πέρασε στο παρελθόν. Survivor έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η επιστροφή του αγαπημένου σόου μεταμορφώσεων

Your face sounds familiar

Στον αέρα του ΑΝΤ1 το τρέιλερ με τον Σάκη Ρουβά - Η ημέρα της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Δείτε το βίντεο

«Κερδίσαμε!»

Πανηγυρισμοί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την Τούνη & τους φίλους της
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ