ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχονται βροχές - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Η εποχιακή χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη τις πρώτες ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός αύριο θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντομα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα φέρουν βροχές στο εσωτερικό και τα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός το πρωί θα είναι κυρίως αίθριος αλλά προοδευτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν βροχές στο εσωτερικό και τα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιοσημείωτη μεταβολή για να παραμείνει πολύ κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση