ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικό! Έχει το αγόρι της σε videoκλήση και τις 12 ώρες της βάρδιάς του για να μην την απατήσει (vid)

To video της Nela που αποκαλύπτει οτι κάνει Facetime το αγόρι της για 12 ώρες, έχει ξεπεράσει τις 4 εκατ. προβολές

Απίστευτες σκηνές ζηλοτυπίας έχουν καταγραφεί ουκ ολίγες, τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες. Ελάχιστες όμως μπορούν να φτάσουν αυτή μίας χρήστριας του TikTok με το όνομα Nela.

Η συγκεκριμένη λοιπόν ούτε λίγο, ούτε πολύ, αποκάλυψε στο video που ανέβασε και έχει γίνει viral πως έχει το αγόρι της στο Facetime και τις 12 ώρες της βάρδιάς του στην Amazon.

Ναι, καλά διαβάσετε... Για 12 ώρες, ο Jose είναι αναγκασμένος να έχει το κινητό του ανοιχτό και σε θέση τέτοια που να φαίνονται όλες οι κινήσεις του, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Nela δεν εμπιστεύεται τις κοπέλες που δουλεύουν μαζί του.

«Το αγόρι μου πρέπει να είναι στο Facetime σε όλη την 12ωρη βάρδιά του. Όχι επειδή δεν του έχω εμπιστοσύνη, αλλά δεν επειδή δεν εμπιστεύομαι τις γυναίκες με τις οποίες δουλεύει», ανέφερε στην ανάρτησή της, η οποία είχε ως σχόλιο: «Μπορεί να παραιτηθώ από την δουλειά μου για να πάω και να δουλέψω μαζί του».

 Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα σχόλια κάτω από το video δεν ήταν και τόσο εγκωμιαστικά για εκείνη, λέγοντας πως είναι προβληματική η συμπεριφορά της.

@flackoandnela

Might quit my job & go work w/ him ! #4u

Insane - Summer Walker

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση