
24sports team
Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά την ήττα από τον Άρη.
Αναλυτικά:
Για την ήττα: «Να συγχαρούμε αρχικά τον Άρη για τη νίκη. Την Τετάρτη έχουμε έναν αγώνα που για εμάς είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός αγώνας. Παίζουμε μια πρόκριση που θα είναι περισσότερο από πρόκριση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι και να αφήσουμε οτιδήποτε άλλο στην άκρη. Να δώσουμε το είναι μας για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν θα υπάρχει τίποτα στο οικοδόμημα της Ομόνοιας πέραν από τον αγώνα της Τετάρτης. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Να κάνουμε το πρώτο βήμα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν από αυτόν της Τέταρτης. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς».
Για το πως μπορεί η ομάδα να κοντράρει το ΑΠΟΕΛ: «Είναι το τριφύλλι στο στήθος που μπορεί να τα κάνει όλα σε αυτά τα παιχνίδια. Η ιστορία της ομάδας. Ο πληγωμένος ποδοσφαιρικός εγωισμός, να το θέλεις πολύ στο γήπεδο και στην κερκίδα. Η εξιλέωση, η τιμή και πολλά άλλα που πρέπει να τα νιώσουμε όλοι, όσοι θα είναι στο γήπεδο είτε μέσα είτε γύρω. Ούτε οι πιο φορμαρισμένες ομάδες κερδίζουν αυτούς τους αγώνες ούτε ποια είναι στην καλύτερη κατάσταση. Παίζουν άλλα πράγματα ρόλο. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε κάθε μέρα για αυτό τον αγώνα».
Για την διαμαρτυρία από τον κόσμο: «Να πούμε ότι η διοίκηση δέχεται τις διαμαρτυρίες και την κρητική. Ο κόσμος έχει δίκαιο που διαμαρτύρεται όμως θα επαναλάβω πως αυτές τις ημέρες απαγορεύεται να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέραν από τον αγώνα της Τετάρτης».