24sports team
Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του Απόλλωνα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στην κάμερα της Prime Tel μετά το τέλος του αγώνα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Μας κέρδισε κατά κράτος ο Απόλλωνας σε όλους τους τομείς. Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση είχαμε δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι κάναμε ένα βήμα πίσω και στο τέλος πήραμε αυτό που μας άξιζε. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι αυτονόητο ότι η Ομόνοια πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για την αλλάξουμε».
Για την παρουσία του Παπασταύρου στο γήπεδο και τους άλλους υποψήφιους επενδυτές: «Έχουν γίνει κάποιες δηλώσεις από τον πρόεδρο του συλλόγου. Υπάρχει τώρα ο χρόνος μέχρι την εκλογική συνέλευση. Το σημαντικό για την Ομόνοια είναι να μας βρει η επόμενη μέρα ενωμένους για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».






























