ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ σε ρόλο αγρότη

Η ανάρτησή του στο instagram

Μια διαφορετική πλευρά του Αβέρωφ Νεοφύτου είδαμε σήμερα, μέσω της ανάρτησής του που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) στα πλαίσια των επαγγελματικών υποχρεώσεων ανέλαβε ρόλο... αγρότη. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/06) στο Στατό της Πάφου, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους της υπαίθρου.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος με stories, τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όσο και ερχόμενος σε επαφή με τους ανθρώπους εκεί, σχολιάζοντας ο ίδιος: «Με τους ανθρώπους της υπαίθρου μας και της γεωργίας μας».

Στη συνέχεια, ο 60χρονος πολιτικός φάνηκε λίγο πιο χαλαρός, και ανέβηκε σε δέντρο... για να μαζέψει κεράσια, κάνοντας χιούμορ, λέγοντας: «Εν πιο εύκολο να μαζεύκω ψήφους, παρά κεράσια.. Δύσκολη εν τούτη η δουλειά!»

Ακολουθεί το απολαυστικό insta story:

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Nέος και πλούσιος! Αυτός είναι ο νέος άντρας της ζωής της

Μαθεύτηκε το όνομα

Ποιος είναι ο κούκλος Έλληνας επιχειρηματίας που φημολογείται πως είναι σε σχέση με Σίσσυ Χρηστίδου
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Έκπληξη η δημοσιογράφος

Όνομα έκπληξη

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θέλει ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Συγκινητικές στιγμές - Βίντεο

Είσαι παλληκάρι

Ο Σταύρος Φλώρος στάθηκε ξανά όρθιος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ