ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρπάχτηκε άσχημα η Παπαγεωργίου με ερώτηση για την Χριστοπούλου

«Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο; Επανασύνδεση έχω με τον πρώην μου και…»

Beautiful People team

Στην κοπή της πίτας του Star βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Μαρτίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε τόσο για τον νέο κύκλο του GNTM, όσο και για τη δικαστική της διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου.

"Δεν έχω ακούσει τα πουλάκια (που λένε ότι έπεσαν υπογραφές για το GNTM). Το τρέιλερ παίζει πολύ καιρό, αλλά πολλά τρέιλερ παίζουν. Εντάξει, το GNTM το αγαπά πολύ ο κόσμος, το θέλει και λυσσάει για να το δει. Επειδή έχω υπάρξει μέρος του, ξέρω πολύ καλά τι επίδραση έχει στον κόσμο και το περιμένει πάρα πολύ με χαρά. Οπότε εύχομαι να γίνει" είπε σχετικά με το GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε ερώτηση για τη δικαστική της διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει.

"Δεν υπάρχουν λόγια, έχετε κάποια άλλη ερώτηση;" ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ίδια πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει κανένα κυνηγητό, υπάρχει κάτι που κυλάει κανονικά όπως πρέπει. Και δεν είναι κάτι που θα συζητήσουμε, θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο; Δεν με ενοχλεί τίποτα από τα δημοσιεύματα. Έχω περάσει τόσα πολλά στη ζωή μου, που έχω μάθει να τα καταπίνω όλα".

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να υπάρξει στο μέλλον επανασύνδεση με την Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: "Συγγνώμη, νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι λίγο μπερδεμένη. Επανασύνδεση έχω με τον πρώην μου και θα δούμε τι θα γίνει".

Δείτε το βίντεο εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Ζαχαροπούλου πέθανε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, σε ηλικία 85 ετών, σκορπίζοντας θλίψη, ενώ ο γαμπρός της  Νάσος Γουμενίδης  μιλά για «εφιάλτη» δύο εβδομάδων.

Θρήνος για τον Νάσο Γουμενίδη

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση για την πεθερά του Τζένη Ζαχαροπούλου – «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ζήσαμε όλοι μαζί έναν ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Χιλιάδες αρνητικά σχόλια ήδη - Τι έκαναν Οικονομάκου και Τσερέλα

Όλοι τους κράζουν

Τι έκαναν Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στον γάμο τους με την ελληνική σημαία
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ