ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Η επίσημη ανακοίνωση του Απόλλωνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα ενημέρωσαν πως τα ταμεία του Τσιρείου για τον αγώνα με την ΑΕΛ είναι ανοικτά από τις 17:30, έτσι ώστε οι φίλαθλοι να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους.

Αναλυτικά:

«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του Τσιρείου σταδίου για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού, θα ανοίξουν στις 17:30.

Η προπώληση συνεχίζεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ όπως και από το Apollon Official Store μέχρι τις 13:00. Από τις 16:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσει το συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου. Υπενθυμίζουμε τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας πως στον συγκεκριμένο αγώνα η κάρτα διαρκείας τους ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, καθώς η ομάδα μας είναι φιλοξενούμενη, γι’ αυτό χρειάζεται να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα.

Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP, δικαιούνται να καθίσουν στο τομέα των επισήμων όπως γίνεται και στους αγώνες όπου η ομάδα μας είναι γηπεδούχος. Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους αλλά και του εισιτηρίου του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:
Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: ΔΩΡΕΑΝ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως μεταβούν έγκαιρα στο στάδιο και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας. Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά. Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 7 Ιουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας από την 21η Ιουλίου 2021:

επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων.

επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.

τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών. εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τονίζεται ότι:
– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.
– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.
– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.
– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας.
– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.
Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως φαίνονται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα. Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση