
24sports team
Ο Απόλλωνας ενημέρωσε για το καλύτερο τέρμα του Αυγούστου, όπως επιλέχθηκε από τους φιλάθλους των «κυανολεύκων» που μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν μέσω των επιλογών που έβαλε η ομάδα.
Οι φίλοι των Λεμεσιανών ανέδειξαν ως κορυφαίο γκολ, εκείνο του Μπασέλ Ζράντι που σημειώθηκε στον αγώνα του πρωταθλήματος CYTA απέναντι στον Εθνικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση με τα αποτελέσματα:
«Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, για την ανάδειξη του «Goal of the Month» για τον μήνα Αύγουστο*.
Το πρώτο γκολ του Μπασέλ Ζράντι για τον θεσμό του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, επιλέχθηκε από τους φίλους της ομάδας μας ως το κορυφαίο του μήνα.
Το τέρμα του διεθνούς μεσοεπιθετικού συγκέντρωσε το 50% των ψήφων.
Η φανέλα του Μπασέλ Ζράντι θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό Charity Idols ο οποίος με τη σειρά του θα τη δημοπρατήσει και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής της ομάδας μας ή σε μεμονωμένα άτομα τα οποία έχουν ανάγκη για ιατρικούς λόγους.
*Σημειώνεται ότι λόγω του γεγονότος ότι μόνο μία αγωνιστική υποχρέωση είχε η ομάδα μας κατά τον Αύγουστο, συμπεριλήφθηκαν στον διαγωνισμό και τα γκολ Ιουλίου».
Το ποστ: