ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ντέρμπι Λεμεσιανό με τον αρχηγό

Μετά την Ολυμπιάδα, στα «όπλα» ο Χάμπος Κυριάκου

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Στις επιλογές του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αναμένεται να επιστρέψει ο Χάμπος Κυριάκου, μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Ολυμπιάδα Λυμπιών, που θα γίνει στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου.

Ο Κύπριος διεθνής θα εκτίσει την ποινή του, αφού θυμίζουμε πως αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Άρη, κάτι που σημαίνει πως έπρεπε να χάσει δύο παιχνίδια.

Η αρχή έγινε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, ενώ η αναμέτρηση με την Ολυμπιάδα θα είναι και η τελευταία από την οποία θα μείνει εκτός επιλογών.

Μέχρι στιγμής, ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε σε τέσσερις αγώνες των «κυανόλευκων», ξεκινώντας σε όλους ως βασικούς, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Γερμανός προπονητής.

Το αν θα βρεθεί εκ νέου στο βασικό σχήμα της ομάδας του δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο το ότι ο αρχηγός της ομάδας θα μπορεί να αγωνιστεί στο λεμεσιανό ντέρμπι, μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Πράσινη... ντόπα με Εβάντρο

Πράσινη... ντόπα με Εβάντρο

Με γκολ του Βραζιλιάνου οι Πράσινοι παραμένουν στο κυνήγι της 3η θέσης και πάνε με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ
Παντελής Παντελή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X