ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Δώνης και ποδοσφαιριστές έχουν ξεκάθαρο στόχο

Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μόνο ένα ξεκάθαρο στόχο για τον αγώνα της Τρίτης.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα των play-offs του Champions League απέναντι στην Σλάβια Πράγας. Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μόνο ένα ξεκάθαρο στόχο για τον αγώνα της Τρίτης.

Ο στόχος αυτός δεν είναι άλλος από την νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπροστά στον κόσμο τους που από χθες έστειλε μήνυμα ότι θα γεμίσει το στάδιο της πρωτεύουσας οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορούν να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη φτάνει να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο πώς να την επιτύχουν. Ο Γιώργος Δώνης πρέπει να σκεφτεί το κατάλληλο πλάνο για να αντιμετωπίσει τους Τσέχους και αυτό το πλάνο θα προκύψει μέσα από την κατασκοπεία που έγινε και θα γίνει. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να εφαρμόσουν αυτό το πλάνο στον καλύτερο δυνατό βαθμό και τότε οι πιθανότητες να πανηγυρίζουν το βράδι μαζί με τον κόσμο είναι τεράστιες.

Βέβαια όπως αναφέραμε πριν οι παίκτες πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και για να το πετύχουν αυτό πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από όλα όσα συμβαίνουν έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αυτό σημαίνει να κλείσουν τα αυτιά τους στην κριτική που τους ασκείται στα social media καθώς και στην γενική αναστάτωση που επικρατεί λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Εξάλλου την Τρίτη το βράδυ θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν για άλλη μια φορά την αξία τους και να θέσουν βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν οι πρωταθλητές μας συνεχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους. Οι μέρες όλο και λιγοστεύουν και το διάστημα αυτό που διανύουμε θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό και κρίσιμο. Αν η δουλειά που θα βγει στον Αρχάγγελο αυτές τις μέρες είναι αυτή που πρέπει τότε ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγαλύτερου στόχου της χρονιάς.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση