ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Αποφάσεις για αποχωρήσεις

Το σούπερ καπ ήταν τελευταία ευκαιρία που χάθηκε για κάποιους στον ΑΠΟΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί τον τίτλο του σούπερ καπ ο οργανισμός ΑΠΟΕΛ να μην τον αντιμετώπισε ως προτεραιότητα, ελέω Σλάβια ασφαλώς, όμως όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένα ομάδα δεν υπάρχει ήττα που να μην προκαλεί προβληματισμό.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για αποτυχημένο τεστ και πλέον ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Όπως πληροφορούμαστε αρκετές εξ αυτών έχουν ήδη παρθεί και ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησής τους. Ούτως ή άλλως η δήλωση: «Ότι ζητήσει ο κ. Δώνης θα το έχει» από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη.

Αυτές προνοούν τρεις αλλαγές στον κατάλογο Α΄ των ξένων/κοινοτικών, δηλαδή τρεις αποχωρήσεις και τρεις προσθήκες.

Για αυτούς που θα φύγουν, εκτός πρέπει να θεωρείται ο Ογκουστίν Φαρίας που έπαιξε στο σούπερ καπ βασικός και αυτή του η συμμετοχή ήταν η πρώτη και μάλλον η τελευταία. Δεύτερος στη σειρά είναι ο Βάντερ, που εξέφρασε τη θέληση να αποχωρήσει για να πάει στα Εμιράτα και παρά το γεγονός πως στον ΑΠΟΕΛ θα το ήθελαν αυτό να συμβεί μετά τα ματς με τη Σλάβια φαίνεται πως θα αποχωρήσει άμεσα. Είναι και μια περίπτωση που όχι μόνο δε θα χρειαστεί να αποζημιωθεί αλλά θα έχει και σημαντικό οικονομικό όφελος η εταιρεία.

Για τον τρίτο παίκτη, τίθεται ζήτημα συζητήσεων για αποζημιώσεις αφού το να διώξεις παίκτη από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ μόνο απλό δεν είναι. Όπως είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, ο παίκτης που φαίνεται να είναι πιο κοντά στην έξοδο είναι ο Μίκαελ Ποτέ, που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη. Όμως επαναλαμβάνουμε πως σε αυτή την περίπτωση μπορεί οι συζητήσεις να φέρουν ανατροπή του σκηνικού.

Ως προς τις προσθήκες, το όνομα του Ντινένο είναι πάντα στα υπόψη και είναι μια περίπτωση επιθετικού, δεδομένα θα έρθει ένας φορ ίσως και δυο, που ο ΑΠΟΕΛ αν αποφασίσει να τον πάρει μπορεί να το κάνει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες, που παίζει στα άκρα της επίθεσης και μπορεί να αντικαταστήσει το κενό που θα αφήσει ο Βάντερ. Επίσης μια περίπτωση που αν παρθεί οριστική απόφαση ο παίκτης μπορεί να έρθει.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, προκρίνεται λύση με παίκτη κάτω των 22 ετών με τον Ιχάρος να δοκιμάζεται αυτές τις μέρες.

Οι ιθύνοντες της εταιρείας αναγνωρίζουν πως υπάρχουν στρεβλώσεις και ανορθογραφίες στο ρόστερ και είναι από τους τομείς, αυτός του προγραμματισμού, που παραδέχονται πως μπορούσαν να δουλεύουν καλύτερα. Όπως φαίνεται, έπιασαν δουλειά για να διορθώσουν τα πράγματα όσο ακόμα η αγορά των μεταγραφών είναι ανοικτή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ