ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Ποια ονόματα "έκλεισε" το Nomads;

Τον τρίτο δεν τον περιμέναμε..

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αναζητούν όλους εκείνους που θα ταξιδέψουν στις Φιλιππίνες για το «Nomads».
Ήδη έχουν κάνει αρκετές συζητήσεις με celebrities για να πάρουν μέρος, ενώ έχουν δεχτεί πάνω από 15.000 αιτήσεις από ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν.


Οι ομάδες θα είναι τρεις και θ’ αποτελούνται από celebrities, πρώην παίχτες reality και ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί.
Η παραγωγή έχει συζητήσει με αρκετούς έτσι ώστε να λάβουν μέρος στο παιχνίδι και σύμφωνα με την espresso η Αποστολία Ζώη και η Ιωάννα Πηλιχού έχουν πει το «ναι». Ένας άλλος που είπε το «ναι» και ο ΑΝΤ1 τον ήθελε πολύ είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, του οποίου το όνομα μας έκανε εντύπωση, αφού σε παλιότερες δηλώσεις του είχε δείξει να μην συμφωνεί με την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάσει το «Survivor» καθώς δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους concept. Από την άλλη, δημοσιεύματα τον θέλουν να συζητάει με τον Alpha. Βέβαια, εάν πάει στους «Νομάδες» δεν ξέρουμε εάν θα είναι στο studio ή αν θα λάβει μέρος ως διαγωνιζόμενος.


Έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με τους ανθρώπους της παραγωγής και να ταξιδέψουν στα ψαροχώρια των Φιλιππίνων είναι ο Θάνος Πετρέλης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρους, ο Διονύσης Αλερτάς και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Μέχρι στιγμής, βέβαιη δεν είναι η συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αν και ο ΑΝΤ1 την θέλει πολύ.


Τέλος, οι άνθρωποι της παραγωγής θα ταξιδέψουν για τις Φιλιππίνες στις 25 Σεπτεμβρίου με 80 τεχνικούς και τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Πηγή:gossip-tv

Beautiful People: Τελευταία Ενημέρωση