ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η ανήσυχη ηρεμία και η προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης

Προσπάθεια επικοινωνίας θα γίνει εντός του Σαββατοκυρίακου με την πλευρά του Χρίστου Πουλλαϊδη

Εισερχόμενοι στη δεύτερη ημέρα μετά την έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, δεν υπάρχει η καταγραφή κάποιας εξέλιξης που να αποφέρει τουλάχιστον μια νότα αισιοδοξίας. Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» δόθηκαν απαντήσεις, όχι όμως και λύσεις στη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποίαν βρίσκονται οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου, πλην της σύστασης τριμελούς επιτροπής η οποία θα επιχειρήσει νέα προσέγγιση με τον Χρίστο Πουλλαϊδη.

Αν γίνει η παραδοχή ότι τη δεδομένη στιγμή ο τελευταίος αποτελεί ένα στρατόπεδο και το σωματείο άλλο, τότε σαφέστατα το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις το έχει η πλευρά η οποία έχει και την οικονομική ευρωστία να δώσει λύσεις στα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω της κακοδιαχείρισης του Ανδρέα Παντελή. Παρά τις απαντήσεις δια στόματος Λοϊζου Λοϊζου στην έκτακτη γενική συνέλευση σχετικά με την προσπάθεια αποτροπής της σπατάλης χρήματος το περασμένο καλοκαίρι, η ζημιά έχει γίνει, το έλλειμα έχει εκτοξευτεί πέραν των τριών εκατομμυρίων ευρώ και είναι λογικό η πλευρά του Χριστου Πουλλαϊδη και να μην εμπιστεύεται τον πρώτο και τους συνεργάτες του, αλλά και να θέτει τις δικές της προϋποθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας σανίδα σωτηρίας και αχτίδα αισιοδοξίας

Από εκεί και πέρα κάποιες επίσημες και ανεπίσημες τοποθετήσεις οι οποίες καλούν τον τελευταίο να αναλάβει χωρίς μνημόνα συναντίληψης και όρους, κρίνονται μάλλον... ρομαντικές καθώς ακόμα και η ίδια αντιμετώπιση προς τον πρόσωπό του τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν η καλύτερη παρόλο που με τη δημιουργία της εταιρίας κατάφερε να φέρει χρήμα και να καλύψει τις υποχρεώσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Το κατά πόσο βέβαια το εγχείρημα αυτό έχει επιτύχει ή όχι σε βάθος χρόνου είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο προς συζήτηση και προς ανάλυση και ενώ το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, με τα χρονοδιαγράμματα των οικονομικών υποχρεώσεων να είναι σφιχτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση