
24sports team
Το κεφάλαιο ενίσχυση ανοίγει ξανά σιγά σιγά για την ΑΕΛ μιας και όλα δείχνουν πως ο Ντανίλο θα καταλήξει στο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού θα βάλει κάποια χρήματα και απ’ το ΑΠΟΕΛ και απ’ τον παίκτη στα ταμεία της (δες εδώ) και αναμένεται πως κινηθεί στο παζάρι για αντικατάσταση του.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν πιάστηκε απροετοίμαστος καθώς εδώ και καιρό αξιολογούσε διάφορες περιπτώσεις σε περίπτωση που ο Ντανίλο δεν θα συνέχιζε στην ομάδα. Ουσιαστικά και απ’ τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος έδειξε για πρώτη φορά τάσεις φυγής ο τεχνικός της ΑΕΛ ξεκίνησε τις διαδικασίες για να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του.
Το έργο βέβαια δεν ήταν εύκολο μιας και ο Ντανίλο υπολογιζόταν τόσο ως παίκτης στον χώρο του κέντρου όσο και ως μια επιπλέον λύση στα εξτρέμ, ενώ τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά (παίκτης που μπορεί να επιτεθεί κατά μέτωπο, να ανοίξει διαδρόμους και να τελειώσεις φάσεις) ταίριαζαν γάντι σε αυτό που ήθελε ο Κέρκεζ στην ΑΕΛ.
Ακόμη όμως και έτσι ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει καταλήξει εδώ και καιρό στον αντι-Ντανίλο, και με την ολοκλήρωση του ντιλ με το ΑΠΟΕΛ και την πώληση του Βραζιλιάνου, η ΑΕΛ είναι έτοιμη ώστε να κλείσει νωρίς νωρίς το κενό που θα προκύψει.