ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποιος την αντικατέστησε στην εκπομπή; (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια είναι σε καραντίνα, αφού για 2η φορά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Εκτός της εκπομπής της θα παραμείνει για λίγες μέρες η Χριστιάνα Αριστοτέλους, αφού βρέθηκε ξανά θετική στον κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Με αγάπη Χριστιάνα'' είχε βρεθεί για πρώτη φορά θετική στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ μάλιστα κόλλησε και το σύζυγό της Γιώργο Εφραίμ, αλλά και την κόρη της Μελίνα και τη μητέρα της.

Και αυτή τη φορά το γεγονός έκανε η ίδια γνωστό με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, Όπως ανέφερε: «Κορωνοϊός γύρος δεύτερος. Για δεύτερη φορά θετική σε λιγότερο από δύο μήνες.. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και όσοι το περνάμε να το περνάμε ήπια.. Θα τα πούμε ξανά τηλεοπτικά σε λίγες μέρες, Θεού θέλοντος...!»

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Η παρουσιάστρια προς το παρόν θα παραμείνει σε καραντίνα, καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Χάρης Παπαθεοχάρους, καθώς βρέθηκε και εκείνος θετικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη θέση της θα βρεθεί ο γνωστός Κύπριος παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος θα κρατήσει παρέα μαζί με το υπόλοιπο team στους τηλεθεατές.

Ακολουθεί βίντεο από την έναρξη της εκπομπής:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ