ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι αποχαιρετά την Κύπρο η Μαρία Κορτζιά

Επιστροφή στην Ιαπωνία για τον Πιέρο Σωτηρίου και την οικογένειά του.

Πριν από περίπου δύο βδομάδες, η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου μαζί με τα δύο τους παιδιά έφτασαν στην Κύπρο προκειμένου να δουν τους δικούς τους και να περάσουν μερικές ανέμελες στιγμές στο νησί μας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο, γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια του γιου τους με ένα μεγάλο πάρτυ, με θέμα τον Σούπερ Μάριο. Παράλληλα, απόλαυσαν και τα πρώτα τους μπάνια, με την Μαρία Κορτζιά να εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Οι διακοπές τους όμως έφτασαν στο τέλος τους και όπως είδαμε μέσα από τα στόρι της Μαρίας Κορτζιά στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, η οικογένεια επιστρέφει στην Ιαπωνία, όπου και ζει μόνιμα το τελευταίο διάστημα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή.

Λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου, λοιπόν, η Μαρία δημοσίευσε να όμορφο στιγμιότυπο, στο οποίο είδαμε τον σύζυγό της αγκαλιά με τον μικρό Γιώργο και έγραψε: "Ok, bye".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ