ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Τον Ιούλιο η προκήρυξη και τον Γενάρη θα ξεκινήσουν οι εργασίες»

Μετά την τεράστια νίκη της Δόξας επί της Αλκής με 5-0 και μάλιστα εκτός έδρας, η Δόξα βλέπει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ

Μετά την τεράστια νίκη της Δόξας επί της Αλκής με 5-0 και μάλιστα εκτός έδρας, η Δόξα βλέπει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και με τεράστιο ενδιαφέρον. Παράλληλα στην Δόξα τρέχει και το θέμα του γηπέδου με τα νέα να είναι ευχάριστα. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικα:

Για την βαθμολογική συγκομιδή της Δόξας: «Σίγουρα όταν παίρνεις βαθμούς στις αρχές του πρωταθλήματος και συγκρίνεις την σημερινή πορεία σε σχέση με πιο παλιές είσαι χαρούμενος. Όμως συνεχίζουμε ταπεινά για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό πιο νωρίς το στόχο της παραμονής. Από εκεί και πέρα αφού πετύχουμε τον στόχο μας, ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο»

Για τον αγώνα με την Αλκή: «Ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας στο πρώτο ημίχρονο και στο ημίχρονο με τις αλλαγές αλλά και τις οδηγίες του προπονητή τα δεδομένα άλλαξαν. Αυτό που μετρά είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα και καταφέραμε δίκαια να κερδίσουμε»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν ήταν απλός η κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ. Αντίθετα ήταν η ομάδα που έπαιξε το πιο καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι δύσκολο. Βέβαια εμείς θα παλέψουμε όπως σε κάθε παιχνίδι»

Για το αν θα υπάρξει rotation: «Ο προπονητής κάνει αυτό που πιστεύει πως είναι το καλύτερο για την ομάδα και σε σχέση πάντα με τον αντίπαλο. Στο παιχνίδι με την Αλκή ο προπονητής άφησε έξω δυο ποδοσφαιριστές που όταν τους έβαλε έκαναν τη διαφορά»

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα. Παλαιότερα όταν η Δόξα αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία αγωνίζονταν στην Περιστερώνα. Με τις αλλαγές που έγιναν από την ΟΥΕΦΑ αλλά και την ΚΟΠ το γήπεδο χρειάζεται κάποια αναβάθμιση. Χρειάζεται μια κερκίδα, αποδυτήρια, φωτισμό και αλλαγή στο χορτάρι. Θα γίνουν όλες οι αναγκαίες προσθήκες για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις. Είναι πολλά τα πράγματα που έχουν αλλάξει. Το κόστος θα κυμανθεί περίπου 1.7 εκατομμύρια ευρώ. Έγιναν συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς. Τον Ιούλιο του 2018 θα γίνει η προκήρυξη και τον Γενάρη του 2019 θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Το ποσό θα το πληρώσει το κράτος καθώς το γήπεδο σταματά να είναι της Δόξας, αλλά θα είναι περιφερειακό γήπεδο που θα αγωνίζονται όλες οι ομάδες της περιφέρειας και της Μόρφου. Αν εξαιρέσουμε το ΓΣΠ δεν υπάρχει άλλο γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει ομάδες της Λευκωσίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X