ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Είναι πράγματι για να ζηλεύει κάποιος την «ΑΕΚ Αρένα»

Ο Νίκος Κωνσταντίνου, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ δήλωσε στην κάμερα της Cytavision για την ανακατασκευή του γηπέδου στην Περιστερώνα.

Ο Νίκος Κωνσταντίνου, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ δήλωσε στην κάμερα της Cytavision τα εξής: 

Για την ανακατασκευή του γηπέδου της Δόξας: «Είναι πράγματι για να ζηλεύει κάποιος η «ΑΕΚ Αρένα», είναι ένα στολίδι, μακάρι να καταφέρουμε να προσεγγίσουμε σε ένα καλό ποσοστό αυτό το γήπεδο με την ανακατασκευή στην Περιστερώνα. Να φτιάξουμε κάτι για να μείνει για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και να γίνει δυνατή έδρα για την Δόξα».

Για τον αγώνα: «Ψηλός ο βαθμός δυσκολίας, πριν 3 αγωνιστικές η ΑΕΚ ήταν 1η στη βαθμολογία. Είναι μια τεχνική και γρήγορη ομάδα, δυνατή εντός έδρας, εμείς έχουμε 4 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πήραμε κάποιες ανάσες και τώρα είμαστε έτοιμοι. Στη διάρκεια μια περιόδου όλες οι ομάδες παρουσιάζουν μια κάμψη. Είναι φυσιολογικό, είναι φυσιολογική κόπωση αφού για τόσα παιχνίδια παίζουν οι ίδιοι παίκτες. Σε συνδυασμό με έξυπνες μεταγραφές που έκαναν οι αντίπαλοι μας, δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς απέναντι σε ομάδες που είναι ίδιας δυναμικότητας βεληνεκούς με την ομάδας μας, οπότε θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς από τους μεγάλους».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε ολοκληρώσει με τις μεταγραφές. Έχουμε ολοκληρώσει τον κύκλο των μεταγραφών. Να βοηθήσουν την ομάδα να ξενοιάζει από το άγχος για την υπόθεση της παραμονής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X