ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Είναι μία ιστορική μέρα»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η σπουδαία νίκη- πρόκριση της Δόξας εναντίων της Ομόνοιας και η δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα κυριαρχούν στην σημερινή ημερίδα για το ρεπορτάζ της Δόξας. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς με την Ομόνοια: « Είναι μία ιστορική μέρα η πρόκρισης της Δόξας εναντίων της Ομόνοιας. Η τακτική που εφάρμοσε ο προπονητής ήταν πετυχημένη και πέτυχε σε όλα τα σημεία του αγώνα. Θετικό για εμάς ήταν πως βρήκαμε και την Ομόνοια σε κακή μέρα και ευτυχίσαμε να περάσουμε. Πρωταρχικός στόχος της Δόξας ήταν η παραμονή της κατηγορίας. Είμασταν χαλαροί στο κύπελλο και χωρίς άγχος. Χρησιμοποιήθηκαν παίχτες με λίγες παρουσίες και μας εντυπωσίασαν και απέδωσαν πέραν των προσδοκιών. Και εχθές απουσίαζαν βασικοί ποδοσφαιριστές και τα κατάφεραν».

Για την συνέχεια στο κύπελλο: «Θα ήταν άδικο αφού περάσαμε από την Ομόνοια να μην διεκδικήσουμε και την επόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση εναντίων της Πάφου.»

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας: « Πρωταρχικός στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος η ομάδα έδειξε να έχει ψηλούς στόχους και μας επηρέασε αρνητικά το ματς με τον Άρη. Έχουμε ένα σύνολο που είναι ενωμένο και υπάρχει ωραίο πνεύμα. Έχουμε παίχτες με συμβόλαια για την επόμενη χρονιά αλλά αν έρθει πρόταση θα την μελετήσουμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X