ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να φύγει»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Στην επικαιρότητα λάθος λόγους βρίσκεται η Δόξα. Το περιστατικό μεταξύ της αστυνομίας και της γυναίκας του Λουίς Κάρλος (ποδοσφαιριστής της Δόξας) έχει προκαλέσει την αντίδραση του κόσμου (όχι μόνο της Δόξας αλλά γενικά). Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το θέμα με την γυναίκα του Λουίς Κάρλος: «Ήταν ένα ατυχές περιστατικό για την αστυνομία και αναλογιζόμενος το αν ήμασταν στη θέση της γυναίκας του Λουίς Κάρλος σε μια χώρα με δυσκολίες επικοινωνίας. Έχουμε προβεί σε όλες τις δέουσες διαδικασίες και έτσι όπως ξέρουμε η αστυνομία ερευνά το γεγονός. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα δούμε το πως θα κινηθεί το σωματείο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο ποδοσφαιριστής μας και η οικογένεια του να νιώσουν ασφάλεια. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή αν θα μείνει, εμείς όμως τον θέλουμε καθώς έχουμε επενδύσει σε αυτόν και τον χρειαζόμαστε, ενώ ξέρουμε πως μπορεί να παίξει και σε πολύ μεγαλύτερη ομάδα».

Αν ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει: «Από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής ζήτησε τον επαναπατρισμό του. Προσπαθήσαμε να τον πείσουμε, και του εξηγήσαμε πως γίνεται ανεξάρτητη έρευνα για το όλο θέμα»

Για το επόμενο παιχνίδι: «Σίγουρα είναι παιχνίδι 6 βαθμών. Το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ είναι παρελθόν. Ήδη ζητήσαμε δημόσια συγνώμη και το Σάββατο μπορούν να αποδείξουν πως δεν είναι ομάδα που για να δέχεται 8 τέρματα».

Για τη σημασία του αγώνα: «Προσθέτουμε στο καλάθι εκείνους τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Στους επόμενους 6 αγώνες θέλουμε 12 βαθμούς για να είμαστε σίγουροι για την παραμονή»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ - Δόξα απόψε στις 19:00

ΕΝΠ - Δόξα απόψε στις 19:00

Οι νίκες που πέτυχαν την Κυριακή η Αλκή και ο Ερμής, προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αποψινή αναμέτρηση
24sports team
 |  ΔΟΞΑ
X