ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μας ικανοποιεί η εμφάνιση»

Η Δόξα έπαιξε αρκετά καλά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο έχασε με 2-0. Ο στόχος όμως είναι η παραμονή στην κατηγορία και το μέλος της διοίκησης της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» ανέφερε αρχικά:

«Πράγματι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική, παρόλο που δέχθηκε το γκολ στο τέλος και έχω την υποψία ότι προηγήθηκε φάουλ στον Φοφανά. Νομίζω, ότι μέτρησε η απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε ο προπονητής μας. Η ομάδα πάλεψε και αυτό μας ικανοποιεί», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν υποτιμούμε τον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά το ίδιο νομίζω θα έκανε οποιαδήποτε ομάδα βρισκόμασταν στην ίδια θέση με εμάς. Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Με Ευρωπαϊκές περγαμηνές και ήταν δύσκολο να πετύχουμε κάτι. Όμως, μας ικανοποιεί η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε το πρόβλημα του Σάντσες και ευελπιστούμε να τον έχουμε μαζί μας, έτσι ώστε ο προπονητής μας να μπορέσει να καταστρώσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του για το παιχνίδι».

Για τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνει η Δόξα, απάντησε χαριτολογώντας: «Με 12 βαθμούς» και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα νίκη επί της Καρμιώτισσας και επί του Άρη, μπορεί να μας δώσει την παραμονή, εάν λάβουμε υπόψη ότι οι δύο ομάδες παίζουν και μεταξύ τους. Όμως, το ποδόσφαιρο δεν είναι οι βαθμολογικοί υπολογισμοί, αλλά είναι το γήπεδο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αισιοδοξούμε ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση