ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν θα πέσουμε αμαχητί»

Το μέλος της διοίκησης της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Η αρχική τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου:

«Η προτεραιότητα μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μετρά για μας η νίκη επί του Ερμή την οποία θέλουμε να επαναλάβουμε κόντρα στον Άρη.»

Για την πεντάρα κόντρα στον Ερμή:

«Για καλή μας τύχη ο Ερμής είχε πολλές απουσίες. Ευνοηθήκαμε σχετικά από το γρήγορο που πετύχαμε. Κάτι έχει αλλάξει σε αυτήν την ομάδα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ οι δυο μεταγραφές του Ιανουαρίου.»

Για το έργο του Σάββα Πουρσαϊτίδη:

«Ο Σάββας έχει δώσει ένα διαφορετικό στίγμα στην ομάδα. Αξιοποιεί τον κάθε παίκτη στη θέση που νομίζει ο ίδιος ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερο. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά του.»

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:

«Πριν 3-4 χρόνια ξαναβρεθήκαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τον δυσκολέψαμε. Δεν παραδινόμαστε αμαχητί. Θα παρατάξουμε ότι κρίνει ο προπονητής κατάλληλο για αυτό το αγώνα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Προχωρήσαμε στη μείωση του εισιτηρίου για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ.»

Τα αγωνιστικά νέα ενόψει ΑΠΟΕΛ:

«Πέρα του Σάντσες ο οποίος έχει ένα τραυματισμό δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Ίσως προστατευτεί ο Ενινφούλ ο οποίος είχε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Ερμή».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση