ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εφαλτήριο για παραμονή»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου.

 

Αναλυτικά τι είπε:

 

Για την νίκη επί της Σαλαμίνας: «Ήταν μια σημαντική νίκη η προχθεσινή και ελπίζουμε να είναι το εφαλτήριο για την παραμονή.

Η αλλαγή του προπονητή νομίζω χρειάστηκε χρόνο. Κόντρα στην Ανόρθωση δεχθήκαμε γκολ σε κρίσιμο στοιχείο και χάσαμε. Κόντρα στην Σαλαμίνα, όμως, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και κερδίσαμε. Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι πολύ κρίσιμο και πρέπει να κερδίσουμε.

Για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό : «Η Δόξα τιμά όλους τους θεσμούς της ΚΟΠ. Θέλουμε το εισιτήριο για τα ημιτελικά και αυτό θα επιδιώξουμε.»

 Για τον στόχο της παραμονής: «Αν μπούμε στα μπαράζ με 20 βαθμούς, τότε υπάρχουν ακόμα δέκα παιχνίδια και ο στόχος μας θα είναι οι 30 βαθμοί για να πετύχουμε τον στόχο μας για παραμονή.»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα : «Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο προπονητής μας θα εφαρμόσει το πλάνο του για το κύπελλο.»

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση