ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πρόκληση το ματς με Ανόρθωση»

24sports team

info@24sports.com.cy

O προπονητής της Δόξας Σάββας Πουρσαιτίδης μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Κύπελλο : «Μας ενδιέφερε η πρόκριση. Είναι το ψυχολογικό. Είχαμε προβλήματα στη δημιουργία. Πετύχαμε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν πίσω».

Προοπτικη:«Είναι αξιοζήλευτο το υλικό μας από τη έκτη θέση και κάτω. Μπορούσαμε και για την εξάδα όμως τώρα παλεύουμε για παραμονή. Δουλεύουμε. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Για μένα ήταν ότι χειρότερο η περίοδος που ανέλαβα. Δεν μπορούσα να δουλέψω όπως ήθελα γιατί είχαμε πολλά ματς. Τώρα θα έχουμε χρόνο σε πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε.  Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Κέρδος:«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Σε όλα θέλουμε βαθμολογικό κέρδος. Τεράστια ομάδα η Ανόρθωση εμείς όμως θα παλέψουμε για τη νίκη. Το ματς με Ανόρθωση είναι πρόκληση».

Πίεση:«Η δουλειά του προπονητή ανεξάρτητα με το στοχο εχει πίεση Συνήθως οι νέοι προπονητές αναλαμβάνουν ομάδες που είναι χαμηλός. Έχω αναλάβει ομάδες στη μέση της σεζόν. Η δουλειά στην Δόξα ίσως είναι και ευκαιρία να συν αρχίσω και τη νέα χρονιά. Το να είσαι παίκτης είναι ότι καλύτερο. Το να είσαι προπονητής είναι πολύ διαφορετικό. Υπάρχουν ευθύνες».

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση