ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωσίβιο Aβέρωφ στον Σιζόπουλο - Η πασαρέλα ΔΗΚΟ και η βάναυση προσβολή των ΑΚΕΛικών

Ο Πρίγκιπας αποφάσισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος και θα μείνει στο πριγκιπάτο του Η πρόθεση συνεργασίας ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ, ΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ – ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΗΚΕ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Εξειδικεύτηκε πλέον το παιδί. Πολυτάλαντο. Μιλάμε για τον εκπρόσωπο τύπου του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που κατασκευάζει κάποιες ειδικές σανίδες που ρίχνονται στα βαθιά όταν κάποιοι συνάνθρωποι του…κινδυνεύουν. Κι επειδή της πολιτικής υπερτερεί η ανθρωπιά, να επισημάνουμε, ειρήσθω εν παρόδω, όπως λένε στα χωριό του Γέρι και την Παλουρκώτισσα που κατοικεί, ο βουλευτής Δημητρίου έριξε και σανίδα σωτηρίας σε παιδί που χρειαζόταν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Και ως συμβατός δότης ΕΣΩΣΕ την ζωή ενός παιδιού. Γι’ αυτό παίρνει παράσημο ζωής. Για την πολιτική ποιος της αποβάλει τα εντερικά του απόβλητα (αλλιώς γράφεται αλλά ευγένεια)…

• Οπόταν τα περί σανίδας σωτηρίας στον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ για περί πολιτικής ζητήματα φαντάζουν ως ασήμαντα για να μην πούμε και αστεία. Εν πάσει περιπτώσει να αναφέρουμε ότι ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΟΥ (τον έλεγαν στην Πάτρα όταν σπούδαζε) θα ρίξει και στον Σιζό την ανάλογη σανίδα σωτηρίας, προφανώς με την φιλική παρότρυνση (έτσι ονομάζεται για να μην χαλάσουμε την ευγενή πράξη) του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

• Όσοι παρακολουθείτε την στήλη, αντιληφθήκατε ότι ο Σιζό βρίσκεται σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ αφού δεν μπορεί να συγκαλέσει τα συλλογικά του όργανα λόγω δικαστικών περιπετειών για να αποφασίσει για την στάση του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές. Δεν νομιμοποιείται να συγκαλέσει Παγκύπριο συνέδριο, αφού δεν έχει εκλελεγμένους αξιωματούχους και μπλοκάρεται σε όλα τα μέτωπα Σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνει και το κλασικό ΠΑΡΕ- ΔΩΣΕ σε ενέργεια, προς αποκατάσταση των πολιτικών επιθυμιών και προσδοκιών.

• Θέλει ο Φούλης στήριξη στις εκλογές, πρέπει να βγάλει από το αδιέξοδο τον Σιζόπουλο. Όμως η πρόταση νόμου που κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ περί αλλαγών στην λειτουργία των κομμάτων δεν ευδοκιμούσε, καθότι υπήρχαν αντιδράσεις από παντού και ακόμη και από τον βουλευτή του κόμματος του ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. Ε, τότε επιστρατεύτηκε και ο Μήτσος Μήτσου κατά κόσμο Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος ως Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής όπου και συζητείται η σχετική πρόταση νόμου θα καταθέσει την δική του τροπολογία στην αυριανή συνεδρία.

Αν δεν πιστεύει ο αρχηγός στην έκβαση της μάχης τότε δεν θα πολεμήσει αλλά θα περιοριστεί στις επιδαψιλεύσεις του πριγκιπάτου του

• Με την τροπολογία Μήτσου, ευελπιστούν ότι θα πειστούν τα υπόλοιπα κόμματα , βασικά το ΔΗΚΟ για να ψηφίσουν υπέρ και να λυθούν τα χέρια του Σιζό για να προχωρήσει σε συνέδριο. Βασικά η τροπολογία θα αποκλείει το δικαίωμα προσφυγής στο δικαστήριο για ζητήματα λειτουργίας των κομμάτων, βάσει και της διάκρισης των εξουσιών. Προφανώς και αν κάποιος πολίτης νοιώθει ότιαν κάποιοι αξιωματούχοι του κόμματος περιπίπτουν σε οικονομικές ατασθαλίες βεβαίως θα παρεμβαίνει η Αστυνομία.

• Σημειώνουμε ότι πλέον το παιχνίδι χοντραίνει και η τροπολογία έχει πιθανότητες επιτυχίας, αφού πέραν του ΔΗΣΥ φαίνεται ότι υπάρχουν και βουλευτές του ΔΗΚΟ που θα ψηφίσουν υπέρ - αν όχι και όλο το κόμμα συντεταγμένα- ενώ ΑΚΕΛ- ΕΛΑΜ – Οικολόγοι μάλλον είναι εναντίον. Ενδεχομένως και η ΔΗΠΑ να υποβοηθήσει Σιζό και αναλόγως και της δράσης του πολιτικο- κορωνοιού, που κατέστη μεγάλος παίκτης και ρυθμιστής ελέω απουσιών βουλευτών θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Η πλάκα είναι ότι κατά θα ψηφίσει ο βουλευτής της ΕΔΕΚ ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ενδεχομένως και ο ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ, κάτι που θα προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στους πυγμάχους – σοσιαλιστές.

• ΠΑΣΑΡΕΛΑ στήθηκε στο ΔΗΚΟ και περπατούν διάφοροι στο κόκκινο χαλί (το έστρωσαν ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ) για να αναδειχθεί από την κριτική επιτροπή ο νικητής που θα εκπροσωπήσει το κόμμα στον διαγωνισμό ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023. Ξέρετε η πρόθεση συνεργασίας ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ, ΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ – ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΗΚΕ και εξοντώνεται καθημερινά κυρίως από τους δήθεν συνεργάτες. Θυμίζουν κάποιους που ετοιμάζονται να παντρευτούν, αλλά τσακώνονται ποιος θα είναι πρώτος κουμπάρος και πρώτη κουμέρα. Τελικά είναι προδιαγεγραμμένο… ότι θα χωρίσουν.

• Όσα παρακολουθείτε καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης να σας αναφέρουμε ότι δεν είναι ΕΦΕΥΡΗΜΑ των δημοσιογράφων όσα παρουσιάζονται για το κόμμα, αλλά όσα διαρρέουν οι ΔΗΚΟικοί. Κι επειδή όπως χαρακτηρίσαμε το κόμμα και καθημερινά μας επιβεβαιώνουν είναι ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ, κάθε υπόσταση πλασάρει και το δικό της όνομα. Κι άντε βγάλτε άκρη. ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ- ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ παρελαύνουν για ανάδειξη του καλύτερου. Η προέκταση πρώτη και σημαντική είναι ότι καταδεικνύεται ότι ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ότι δεν θα είναι υποψήφιος και θα μείνει στο πριγκιπάτο του. Σημαντική εξέλιξη που παραγνωρίζεται. Αν δεν πιστεύει ο αρχηγός στην έκβαση της μάχης τότε δεν θα πολεμήσει αλλά θα περιοριστεί στις επιδαψιλεύσεις του πριγκιπάτου του. Έτσι για να το πούμε καθαρά. Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ θα περιμένει την επόμενη φορά για να ικανοποιήσει το παιδικό του όνειρο.

• Αλλά και η ηγεσία του ΑΚΕΛ. Μα τι ντροπή ρε παιδιά Δηλαδή τι έχετε ψώρα; Κάθονται και παρακολουθούν σαν ΧΟΧΟΙ (λέγεται και σε άλλη περίσταση) να κάνουν πασαρέλα οι ΔΗΚΟικοί και αυτοί ως το μεγαλύτερο κόμμα απλώς σηκώνουν τους αριθμούς και βαθμολογούν …Έλεος δηλαδή. Δεν ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΤΕ που σ’ αυτό όλο το πανηγύρι των ΔΗΚΟικών εσείς δεν υποδείξατε ούτε και ένα όνομα ; Έτσι για την τιμή των όπλων. Πέστε κάποιο ρε παιδιά. Τον Πρύτανη ΤΑΣΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ, τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ έστω τον Μαλά, την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, τον ΓΙΑΝ ΛΕΖΙΑΚΣ ένα όνομα ρε παιδί μου. Αυτή η πολιτική σας στάση φανερώνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και παλεύετε για αξιοπρεπή ήττα. Αν θέλετε να χάσετε τότε καλώς, διαφορετικά πάλι θα πληρώσετε τα λάθη σας και θα διολισθήσετε. Κι εσύ ΣτεφΣτεφ μου θα επωμιστείς το βάρος της ήττας και τα επίχειρα των πράξεων σου. Εμείς σαν ΞΥΠ έχουμε την λύση και θα την προτείνουμε οσονούπω. Αν χάσετε τουλάχιστο να πέσετε με το κεφάλι ψηλά. Ε, όχι και να σας παρασύρει στην ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ το ΔΗΚΟ.

• Α, μην ξεχάσουμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς ότι η συζήτηση για την κάρτα φιλάθλου αναβλήθηκε για την μεθεπόμενη Τετάρτη 23.3.2022. Μέχρι την λήξη των πλέι-οφ έχουμε καιρό. Κι αν δεν προλάβουν οι βουλευτές τότε μετά την κατανάλωση φλαούνων και βλέπουμε…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βλέπουμε στοιβαγμένους στα γήπεδα της Αγγλίας- Γαλλίας- Ισπανίας – Σουηδίας- Ισραήλ εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους. Μας κρύβουν οι χώρες τους ότι έχουν έξαρση στα κρούσματα και χιλιάδες θανάτους; Τόσο ανάλγητοι είναι οι επιδημιολόγοι και οι Κυβερνήσεις τους; Σ’ εμάς πάνε στο ίδιο μοτίβο. Ενσπείρουν φόβο- πανικό απομυζούν την οικονομία και μας κουνούν το δάκτυλο οι Τσιούτης- Πανά – Κολιού- Καραγιάννης. Λες και δεν φέρουν καμιά ευθύνη για την κατάσταση. Κάποιος δεν έχει τους γενετικούς αδένες να τους περιορίσει …επιτέλους;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση