ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε νέα εστιατόρια που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψεις

Δείτε τι προτείνει το WiZ

Wiz Guide

Οι νέες hot αφίξεις σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα.

Ένα κορεάτικο εστιατόριο (το πρώτο στην Κύπρο), ένα ταβερνάκι που σου φέρνει είδη σχάρας στον δίσκο και διαλέγεις ό,τι τραβά η όρεξή σου, ένα chic νέο μέρος στη Λευκωσία με ελληνική-μεσογειακή κουζίνα, ένα ιαπωνικό fusion με επιρροές και από τη μεξικανική κουζίνα, αλλά και ένα εστιατόριο που ψήνει κρέατα και ψάρια σε ανοικτή φωτιά και τα προσφέρει μαζί με natural κρασιά.

Mata

Αυθεντική κορεάτικη κουζίνα στη Μαρίνα Λεμεσού, με πιάτα φτιαγμένα βάσει παραδοσιακών συνταγών: αναφέρουμε ενδεικτικά τo kimchi-tige, τα kimbap, το tteokbokki, το bulgogi, το samgyeopsal, τα guksu, το miyeok-guk, τα hopans, αλλά και τα croffle και bingsu στα επιδόρπια.

Τηλ. 25101618
Μαρίνα Λεμεσού
Δ-Κ 12.00-22.00


Memento Mori

Σε ένα εμβληματικό κτήριο της παλιάς Λευκωσίας, στεγάζεται πλέον το Memento Mori, προσφέροντας ένα μενού με μεσογειακή-ελληνική κατεύθυνση. Την κάρτα με τα φαγητά υπογράφει ο Ελλαδίτης σεφ Άγγελος Μπακόπουλος (ως consultant chef), ενώ επικεφαλής στην κουζίνα είναι σεφ Δημήτρης Ζουζούνης. Συνταγές με με ελληνικές καταβολές, πιάτα φτιαγμένα κυρίως με ντόπια εποχιακά προϊόντα. Τον χώρο επιμελήθηκε ο interior designer Περικλής Λιάτσος.

Τηλ. 22433722
Αδαμάντιου Κοραή 5, Λευκωσία
Δ-Σ 19.00-22.00

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση