ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξι ταβερνάκια για ρομαντικές ψυχές στη Λευκωσία

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Στις παλιές ελληνικές ταίνιες τα κουτούκια και τα μικρά ταβερνάκια πρωτοστατούσαν στις εξόδους των Αθηναίων, φιλοξενόντας ερωτευμένα ζευγάρια που με ρετσίνα και ούζο γιορτάζουν την αγάπη τους τα Σαββατόβραδα. Μια ταβέρνα μπορεί να θεωρηθεί ιδανική για ένα ρομαντικό ραντεβού αν στεγάζεται σε όμορφο "ζεστό" χώρο, αν παίζει την κατάλληλη μουσική και αν έχει μερακλήδικο μεζέ. Άλλωστε, όπως λένε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Το WiΖ σάς προτείνει έξι ρομαντικά ταβερνάκια στη Λευκωσία για να προγραμματίσετε το επόμενό σας ραντεβού.

Σωματείο Ειρήνη Πλατύ
Άσσιας 19 Αγλαντζιά
Tηλ. 96646457

Ένα ταβερνάκι με άπλετη θέα, ιδανικό για ρομαντικά ραντεβού. Στα συν του συγκαταλέγεται και χορταστικός μεζές του αλλά και η ζωντανή μουσική τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Δ-Σ 12.00-24.00

Μεζεδοκαφενείο Χωρίς Άγχος
Στέλιου Μαυρομμάτη, Αγία Βαρβάρα, Λευκωσία
Τηλ. 97892709

Μεζεδοκαφενείο που βρίσκεται στο χωριό Αγία Βαρβάρα λίγο έξω από την Λευκωσία το οποίο διαθέτει περιποιημένη και άκρως ρομαντική αυλή. Ένας χώρο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή αφού αποπνέει ηρεμία αλλά και νοσταλγία στο παλιό προσφέρει μικρούς μεζέδες εξαιρετικής νοστιμιάς με απολαυστικά πιάτα από επιλεγμένα κρεατικά και φρέσκα θαλασσινά. Συχνά τις βραδιές συνοδεύουν γνώριμες πενιές από εγχωρίους καλλιτέχνες.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση