ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιπουροκαταστάσεις σε 18 χώρους στην Κύπρο

Δείτε τι προτείνει το WiZ

Wiz Guide

Μπορεί ο «Οίνος να ευφραίνει καρδία» αλλά και το «Τσίπουρο εδραιώνει φιλία». Το Wiz σας προτείνει 18 μαγαζιά σε όλη την Κύπρο για να πιείτε τα τσίπουρα σας, να απολαύσετε τους μεζέδες σας και να διασκεδάσετε με την παρέα σας εδραιώνοντας τις φίλίες σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τσιπουράκι Μεζεδάκι
Οθέλλου 1, παλιά Λευκωσία
Τηλ. 99754417

Μερακλήδικος και ατμοσφαιρικός χώρος για τσιπουράκι, ουζάκι και κρασί. Μικρό μενού με τσιμπηματάκια που θυμίζουν Ελλάδα και ταιριάζουν με το ποτό, επιλεγμένα γλυκά, φιλική εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Κάθε Κυριακή είναι αφιερωμένη σε διαφορετική πόλη και κουζίνα της Ελλάδας. Αγαπά τη ζωντανή, ελληνική μουσική.
Δ-Σ 19.00-01.00
Σ-Κ 12.30-16.00

Marabou coffee shop (Τέλης)
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Λευκωσία 1016, Κύπρος
Τηλ. 99907501

Απλός, φιλόξενος χώρος στη παλιά πόλη, προωθεί συγκεκριμένα είδη του ελληνικού τραγουδιού. Αγαπά το ρεμπέτικο, το παλιό λαϊκό, το έντεχνο, αγκαλιάζει όμως και το εναλλακτικό, τη rock, την punk και τη reggae. Θερμή φιλοξενία από τον Τέλη, που φτιάχνει νόστιμα μεζεδάκια. Δίνει έμφαση στην αλληλογνωριμία και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των θαμώνων, μεγάλη αυλή για το καλοκαίρι.
ΤΡ-ΚΥΡ 15.00-23.00

Μουσικών Καφενείο
Ονασαγόρου 78, παλιά Λευκωσία
Τηλ.96661180

Παραδοσιακό και γωνιακό καφενείο στην hot Ονασαγόρου, με άσπρα τραπεζάκια και καρέκλες, σερβίρει καφέδες, φρέσκο χυμό, κυπριακό πρόγευμα και ποικιλίες. Αγαπά τα live με ρεμπέτικα τραγούδια.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση