ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος θυμάται την «παλιά» New Division στον Άγιο Ανδρέα;

«Στο ίδιο κτίριο ήταν πιο παλιά η Nirvana...»

must.com.cy

35 χρόνια μετά, το θρυλικό μπαρ της Λευκωσίας όχι μόνο υπάρχει ακόμα αλλά συνεχίζει κιόλας να αποκτά νέους θαμώνες, διατηρώντας όμως παράλληλα και τους παλιούς φανατικούς φίλους της «New».

Μια ανάρτηση στο Facebook, στο γκρουπ «Η Λευκωσία του χτες», μας υπενθυμίζει πώς ήταν η New Division όταν αυτή βρισκόταν στον Άγιο Ανδρέα. Συγκεκριμένα, δύο φωτογραφίες που ανήρτησε ο Μανώλης Εμμανουήλ και οι οποίες, όπως ο ίδιος λέει, προέρχονται από το αρχείο του Δημήτρη Πασχάλη, είναι από την τελευταία μέρα του μαγαζιού, στις 17 Ιανουαρίου ’98 (και όχι '97 όπως γράφτηκε αρχικά στον τοίχο). Όπως αναφέρει μάλιστα ο Μανώλης στην ανάρτησή του: «Στο ίδιο κτίριο ήταν πιο παλιά η Nirvana. Δυστυχώς έχουμε δει να το κατεδαφίζουν αυτές της μέρες».

Κάποιος σχολιάζει επιπλέον κάτω από το ποστ ότι «ακόμα παλαιότερα το κτήριο αυτό ήταν νηπιαγωγείο, το Donald Duck», ένας δεύτερος σχολιάζει ότι έχει δει μια από τις πινακίδες του πρώτου μαγαζιού να πωλείται σε παλαιοπωλείο στην οδό Ερμού, ενώ ένας τρίτος χρήστης θυμάται «το δωμάτιο που είχε τραπέζια και καρέκλες στο ταβάνι, στερεωμένα ανάποδα».

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση