ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πιο νόστιμες αυλές των διακοπών

Το αντίδοτο στην πείνα και τις καλοκαιρινές ζέστες είναι οι δροσερές, πράσινες αυλές. Ακόμα καλύτερα όταν βρίσκονται στην εξοχή, κάπου εκεί κοντά που κάνετε διακοπές…

Το αντίδοτο στην πείνα και τις καλοκαιρινές ζέστες είναι οι δροσερές, πράσινες αυλές. Ακόμα καλύτερα όταν βρίσκονται στην εξοχή, κάπου εκεί κοντά που κάνετε διακοπές…  
 
ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Μαγεία Λαζανιάς
Λαζανιάς 
Εξοχική, οικογενειακή ταβέρνα δίπλα στον δρόμο, στον χώρο όπου παλιά στεγαζόταν το σχολείο. Στην κουζίνα μαγειρεύουν κυπριακά: σούβλα, οφτό κλέφτικο, σουβλάκι-σιεφταλιά, αρνίσιο συκωτάκι, μακαρόνια του φούρνου, χόρτα με αβγά, πουργούρι. Γνήσια φιλοξενία με χαμόγελο.   
 
Ιεράμπελος
Οινοποιείο Santa Irene, Φαρμακάς
Το new age εστιατόριο του νέου οινοποιείου Santa Irene στον Φαρμακά, προσφέρει νόστιμο buffet με κυπριακά πιάτα -σούβλα, κεφτέδες, μανιτάρια- και διεθνή αρώματα με κρασί από το οινοποιείο. Απολαυστική θέα στην αυλή του μόλις ανοίγει ο καιρός, είναι μια καλή επιλογή για κυριακάτικο μεσημέρι συνδυάζοντας και εκδρομή. Απαραίτητη κράτηση.

Ποταμός 
Καμπί 
Δίπλα στον ποταμό του χωριού, η κα Μηλίτσα που έχει το πρόσταγμα στην κουζίνα θα σας φιλέψει με ό,τι καλύτερο. Νόστιμοι μεζέδες σχάρας και κατσαρόλας, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή και με οφτό κλέφτικο. Τις Κυριακές, γιορτές και αργίες με σούβλα, οφτό, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, εξαιρετικούς ανθούς, στιφάδο κ.ά. Φρέσκα εποχιακά χορταρικά από τον κήπο και πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Φιλικό για χορτοφάγους και οικογένειες με παιδιά. Μεγάλη δροσερή αυλή το καλοκαίρι, τα βράδια θέλεις και ζακέτα. 

Δείτε τις υπόλοιπες επιλογές στο Wiz Urban Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X