ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι καντίνες της καρδιάς μας

Τα γκουρμέ πολλοί εμίσησαν, το «βρώμικο» (aka street food) ουδείς

Wiz Guide

Καλά τα σουβλατζίδικα, καλά τα γκουρμέ εστιατόρια, αγαπάμε και τα μεζεδοπωλεία... αλλά σαν τις καντίνες της καρδιάς μας δεν έχει. Στέκονται αγέρωχες στις γειτονιές του νησιού, περνάς απ' έξω και σε αποπλανούν με τις μυρωδιές τους και είναι σίγουρα οι ιδανικοί προορισμοί για γρήγορα, χορταστικά και νόστιμα γεύματα. Άλλωστε, τα γκουρμέ πολλοί εμίσησαν, το «βρώμικο» (aka street food) ουδείς.

Fooduro

Με σπουδές στη Ρώμη, ο μισός Ιταλός στην καταγωγή, Mario Ruggeri, έστησε το καραβάνι του στη Λεμεσό, του έδωσε ιταλικό όνομα και βάλθηκε να μας μυήσει στον νοστιμότατο κόσμο της πίτσας. Με ένα μενού που περιλαμβάνει εφτά πίτσες και δύο καλτσόνε, είναι εκεί (στον δρόμο) για να μας υπενθυμίζει πως το γκουρμέ φαγητό δεν προϋποθέτει κατ' ανάγκη κυριλέ καταστάσεις σε fine dining εστιατόρια. Δ-Κ 19.00-22.00

Caravane

Premium street food (burgers και sandos) από μια ντιζαϊνάτη μεταλιζέ καντίνα, σε έναν ωραίο χώρο στην οδό Αγκύρας, αλλά και ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ («Caravan on tour»), μέσω του οποίου θα ταξιδεύει ανά την Κύπρο και θα φιλοξενεί guest chefs προσφέροντας street food από διάφορες άλλες δημοφιλείς κουζίνες. Εκτός από το classic burger, ανάρπαστο γίνεται το Iberico sandwich, αλλά και το Cubano sandwich, όπως επίσης και το Japanese style sandwich.

Διαβάστε τη συνέχεια στο WIZ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση