ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 πολύ καλοί λόγοι για να πας Λάρνακα

Τα πιο happy style στέκια στην πόλη του Ζήνωνα

Wiz Guide

Καφέ, μπαράκια, ποτάδικα, ταβέρνες, εστιατόρια… Η πόλη αλλάζει, συγκεντρώνοντας όλες τις τάσεις και δεν σε απογοητεύει ποτέ. Τα πιο happy style στέκια στην πόλη του Ζήνωνα.

Theta

Θαλασσινό εστιατόριο με κοσμοπολίτικη αύρα στον Φάρο των Περβολιών, ανεβάζει τον πήχη στον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής. Η κουζίνα είναι μεσογειακού προσανατολισμού και το μενού επιμελημένο από τον βραβευμένο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, με καθαρές γεύσεις και έμφαση στην ποιότητα. Νόστιμες αλοιφές, φρέσκιες σαλάτες, ανάλαφρα πιάτα θαλασσινών και ψάρια ημέρας με γνώση στις τεχνικές και στο ψήσιμο. Στο τέλος φεύγεις με ένα αίσθημα πληρότητας, είναι από τα εστιατόρια που θες να ξαναπάς.

Helicon Roofbar

Roofbar στην καρδιά της πόλης, με θέα τη θάλασσα και την περιοχή των Φοινικούδων. Boho chic διάθεση, εδώ θα τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες, έξυπνη ιδέα τα ονόματα των κοκτέιλ αρωματισμένα με τοπικά υλικά που απολαμβάνεται μαζί με platters. Ιδανική ώρα το ηλιοβασίλεμα για την όμορφη θέα, είναι από τα μέρη που μυρίζουν πάντα καλοκαίρι.

Δευ-Κυρ 18.00-01.00

Πεντάσχοινος

Παραθαλάσσια ψαροταβέρνα με όνομα από τον διπλανό ποταμό. Φρέσκο ψάρι από τις δικές τους βάρκες, σωστό ψήσιμο στη σχάρα και στο τηγάνι, έμφαση στα πιάτα με θαλασσινά. Απολαυστική καλοκαιρινή βεράντα πάνω από τη θάλασσα, περιεκτική κάρτα κρασιών με ετικέτες και από τον κυπριακό αμπελώνα, εξυπηρετικό σέρβις και τιμές έξτρα λογικές για ψάρι.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση