ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαλεντίνος... στα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Κύπρου

Δείτε τι προτείνει το WiZ

Wiz Guide

Έρχεται μια αγιοβαλεντίνικη εβδομάδα και οι ερωτευμένοι του νησιού ψάχνουν τα πιο όμορφα μέρη για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, που ως γνωστόν περνάει πάντα από το στομάχι.

Το WiZ διευκολύνει την έρευνά σας, προτείνοντας μερικά από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Κύπρου.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Vintage Wine bar & Bistro
Ερμού 285, Λευκωσία
Tηλ. 22333005

Wine bar που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην ταράτσα του ιστορικού κτηρίου του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας. Σε ένα ειδυλλιακό χώρο με αρκετό πράσινο και προσεγμένες διακοσμητικές πινελιές, ο χώρος αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του καλού κρασιού. Εκτός από την εκτενή κάρτα κρασιών, στο μενού θα βρείτε bistro επιλογές φαγητού και platters που βαδίζουν σε μεσογειακά και ελληνικά μονοπάτια.

Jasmine Gastrobar

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΄Γ 310, Λακατάμια, Λευκωσία
Tηλ. 22662020

Bar restaurant με μίνιμαλ αισθητική, αναβαθμίζει γαστρονομικά την περιοχή. Ανανεωμένη, πολυσυλλεκτική κουζίνα, διαλεγμένες πρώτες ύλες κάποιες με ονομασία προέλευσης και φινετσάτα πιάτα με σύγχρονη διάσταση, γευστικό βάθος και νοστιμιά. Tacos με σπιτικά φαλάφελ, bon bon άγριων μανιταριών, tartare σολομού και τόνου με μίριν, Ribeye yakitori αλλά και sushi rolls μερικές από τις επιλογές. Φιλικό και αποτελεσματικό σέρβις, μικρή κάρτα κρασιών, κλασικά και signature κοκτέιλ.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση