ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισοπαλία στη Μαδρίτη, για το διπλό η «Κυρία»!

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς θα κινηθούμε αυτή την εβδομάδα στοιχηματικά εφόσον υπάρχει ξανά δραστηριότητα και στους 2 κορυφαίους διασυλλογικούς θεσμούς , UEFA CHAMPIONS LEAGUE και EUROPA LEAGUE.

Ας τα δούμε όμως ανά διοργάνωση ξεκινώντας από το UEFA CHAMPIONS LEAGUE καθώς τα ματς που δεσπόζουν στους ημιτελικούς είναι αυτό μεταξύ της πολύ φιλόδοξης Μονακό και της πρωταθλήτριας Ιταλίας Γιουβέντους. Φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο αφού οι συντοπίτισσες κοντράρονται ακόμα μια φορά σε ευρωπαϊκή μάχη.

Το καλύτερο όμως είναι ότι και τα 2 ντέρμπι μπορείς να τα παίξεις με τις καλύτερες αποδόσεις τους στα σημεία (1-Χ-2) τόσο πριν την έναρξή τους, όσο και κατά τη διάρκεια του Live σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Η εκτίμησή μας είναι το διπλό της μεγάλης κυρίας επί της Μονακό και το Χ στη Μαδρίτη.

Στο EUROPA LEAGUE, θα «σημαδέψουμε» το παιχνίδι του ημιτελικού ανάμεσα στη Θέλτα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το χέρι μας πάει προς το σημείο του Χ καθώς εκτίμηση μας είναι πως η ομάδα του Μουρίνιο θα προσπαθήσει να κρατήσει καθαρή την εστία της και να καθαρίσει την πρόκριση στην έδρα της μια εβδομάδα αργότερα.

Πάμε να δούμε και το πώς θα πολλαπλασιάσουμε τα κέρδη μας.

Οι προωθητικές ενέργειες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μας δίνουν τη δυνατότητα να εκτοξεύσουμε τα κέρδη μας και για τα παιχνίδια των ημιτελικών.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει Super Παρολί με τα over 2,5 στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης –Ατλέτικο Μαδρίτης, Μονακό – Γιουβέντους και Θέλτα-Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα τρία αυτά over 2,5 δίνουν απόδοση 5,34 αλλά αν παιχτούν με το Super Παρολί πληρώνουν 6,25!

Και μη ξεχνάτε το Mega Booster.Όλα τα παιχνίδια του UEFACHAMPIONSLEAGUE και του EUROPALEAGUEδίνουν επιπλέον κέρδη έως 100% αν παιχτούν στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε τριάδες και άνω, χάρη στο MegaBooster.

sport-fm.gr

X