ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρέμεινε ερωτηματικό

Μια γεύση από όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πήραν το βράδυ της Πέμπτης οι φίλοι της Ανόρθωσης, με μια όμως εξαίρεση. Ο Μιγκέλ Παλάνκα έδωσε το παρών του στην παρουσίαση του ρόστερ όπως μαρτυρά το φωτογραφικό στιγμιότυπο, όχι όμως και αργότερα στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ήταν δικαιολογημένος απόντας μιας και δεν κατάφερε να προπονηθεί τουλάχιστον μέχρι την ημέρα του αγώνα, όντας τραυματίας. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του φιλικού ανέφερε ότι θα είναι σε θέση να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης τη νέα εβδομάδα, επομένως θεωρείται απίθανο να πάρει χρόνο συμμετοχής το απόγευμα στο κοινοτικό στάδιο της Ορμήδειας.

Σε κάθε περίπτωση ο Παλάνκα έχει ένα από τα καλύτερη βιογραφικά των νέων αποκτημάτων της «Μεγάλης Κυρίας» με αριθμό εμφανίσεων σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Ιμπραχίμ Σισοκό, θεωρείται ως η πιο αξιόπιστη λύση για τα άκρα της επίθεσης και σαφέστατα ο Ρόνι Λέβι επιθυμεί την γρήγορη επανένταξή του στις προπονήσεις.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση