ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιταλοί, Γάλλοι και Έλληνες για Λαΐφη!

Πόλος έλξης ο διεθνής Κύπριος αμυντικός για αρκετές ομάδες

«Αντίο» ετοιμάζεται να πει μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στην Σταντάρ Λιέγης… ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Το συμβόλαιο του Κύπριου στόπερ λήγει τον προσεχή Μάιο και έχει πάρει την οριστική απόφαση όπως αποχωρήσει από τον Βελγικό σύλλογο.

Το ερώτημα που προκύπτει από εδώ και πέρα είναι που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο 29χρονος αμυντικός.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την φανέλα της Σταντάρ, «ανάγκασαν» αρκετούς συλλόγους όπως «κτυπήσουν» την πόρτα, για τα «μάτια» του χαρισματικού αμυντικού. Εννοείται πως ανέκαθεν ο Λαΐφης αποτελεί πόλο έλξης για τις Κυπριακές ομάδες, ωστόσο ένα τέτοιο σενάριο δεν φαντάζει πιθανό τη δεδομένη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λαΐφης έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις και μάλιστα από ανώτερα πρωταθλήματα σε σχέση με το Κυπριακό. Ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό έχουν δείξει ομάδες από Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα που θέλουν να ντύσουν στα χρώματα τους από τη νέα σεζόν τον Κύπριο στόπερ.

Φυσικά, δεδομένο πρέπει να θεωρείται το δέλεαρ από Αραβικές ομάδες που έχουν επιδείξει εξίσου «ζεστό» ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Σταντάρ και το που θα συνεχίσει την καριέρα του θα το αποφασίσει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση