ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα! (vid)

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ινδονησία

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία και ασύλληπτες εικόνες, που έχουν προκαλέσει παγκόσμιο σοκ!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Αρέμα-Περσεμπάγια στο στάδιο Kanjuruhan, που έληξε 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, οργισμένοι οπαδοί της πρώτης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν σκηνές Αποκάλυψης!

Το πλήθος συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση χημικών, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο ακόμη και για χρήση όπλων! Πάνω στον πανικό, δε, πολλά άτομα ποδοπατήθηκαν, και οι πρώτες πληροφορίες -χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο- από τη χώρα της Ασίας κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς, τουλάχιστον 60 αυτή την ώρα, μεταξύ τους και δύο αστυνομικοί. Τα επεισόδια, εξάλλου, μεταφέρθηκαν και εκτός γηπέδου, με δεκάδες οχήματα να τυλίγονται στις φλόγες. Τα ΜΜΕ της Ινδονησίας κάνουν λόγο και για εγκληματικές ενέργειες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να είναι ακόμη και τριπλάσιος, αφού το γήπεδο, μέσα και έξω από αυτό, θυμίζει εμπόλεμη ζώνη και εκατοντάδες τραυματίες νοσηλεύονται σε κοντινά νοσοκομεία, κάποιοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η κυβέρνηση διέταξε άμεσα την αναβολή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον μία εβδομάδα, με τις έρευνες να έχουν ξεκινήσει ήδη, αφού μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Σε μία χώρα, μάλιστα, που έχει αναλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο K20 του 2023.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση