ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ορφέας γιόρτασε τα 75 του χρόνια

Όμορφη, λιτή και μαζική εκδήλωση στον κήπο της Χρυσαλινιώτισσας

Τα 75 του χρόνια γιόρτασε ο ιστορικός Ορφέας σε μια μαζική εκδήλωση που έγινε απόψε στον Κήπο της Χρυσαλινιώτισσας.

Αρχικά προβλήθηκε επτάλεπτο βίντεο - αφιέρωμα στο ακριτικό σωματείο με ιστορικά γεγονότα και συνεντεύξεις ανθρώπων που συνέδεσαν στενά το όνομα τους με τον Ορφέα.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος Αγγέλα Ιωάννου αναφέρθηκε στην ίδρυση του σωματείου -το 1948- στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον του. «Πάντα οι συνθήκες ήταν δύσκολες για τον Ορφέα» –είπε- «αλλά πάντα τα κατάφερνε και απαντούσε στις προκλήσεις». Εξέφρασε δε την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα συνεχίσει να διαδραματίζει το ρόλο της στον αθλητικό και όχι μόνο χώρο. Ευχαρίστησε δε όλους όσους τρέχουν συνεχώς για τον Οεφέα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου στην ομιλία του αναφέρθηκε στον ιστορικό ρόλο του Ορφέα, αλλά και το ρόλο που διαδραμάτισε και διαδραματίζει στο χώρο του αθλητισμού. Ο Ορφέας ξεκίνησε από μακριά, συνεχίζει την πορεία του και θα πάει ακόμη πιο μακριά. Εξήρε το έργο των μελών του ΔΣ του Ορφέα και όλων των εθελοντών που είναι πάντα διπλα στην ομάδα.

Τιμήθηκαν παλιά διοικητικά στελέχη της ομάδας και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Επίσης τιμήθηκε ο  πρώτος σκόρερ της ομάδας για φέτος Γιώργος Τσίγκης. Τιμήθηκε η ομάδα της δύσκολης  σεζόν 2014-15. Τιμήθηκε το σωματείο Πρόοδος Καιμακλίου που βοήθησε τον Ορφέα τη χρονιά εκείνη, παραχωρώντας ποδοσφαιριστές, μετά από  παράκληση του Ορφέα. Τιμήθηκε και η ομάδα της επίσης δύσκολης σεζόν 2015-16. Τιμήθηκαν εν ενέργεια μέλη του ΔΣ, που σε δύσκολες εποχές ήταν παρόντες, στάθηκαν εκεί και στήριξαν το σωματείο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση