ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική: Ολοκλήρωσε... με ένα ερωτηματικό

Η ενημέρωση της ΚΟΠ

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΕΚ Αρένα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για το φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20:00 στη Λάρνακα. 

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Λαίφης, Στέλιος Ανδρέου και Κάστανος που απουσίαζαν από την προπόνηση της Δευτέρας. Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Χάμπου Χαραλάμπους, ο οποίος κτύπησε στη χθεσινή (14/11) προπόνηση. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ραφαήλ Μάμας, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Αντωνιάδης, Παύλος Κορρέα, Μιχάλης Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Γιώργος Εφραίμ, Χρίστος Γουήλερ, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ματία Σπόλιαριτς, Λένος Σωφρονίου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης, Στέλιος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Αλεξάντερ Γκόγκιτς και Γρηγόρης Κάστανος.

Βάσει των κανονισμών της FIFA για τους φιλικούς αγώνες, στο φύλλο αγώνος θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ η κάθε ομάδα δικαιούται να πραγματοποιήσει μέχρι και έξι αλλαγές.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Χρειάζεται να υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών, ωστόσο ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή φαίνεται να περνάει σε ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ