ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταδίκη Νεοκλέους... στον αέρα η καριέρα του

Απόφαση δικαστηρίου που πιθανόν να επηρεάσει το μέλλον του διεθνή διαιτητή

Εξέλιξη προκύπτει στο χώρο της διαιτησίας η οποία επηρεάζει τον Νικόλα Νεοκλέους. Ο διεθνής διαιτητής με σημερινή απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες με ποινή τεσσάρων μηνών φυλάκισης (για κάθε κατηγορία) με αναστολή.

Οι κατηγορίες στις οποίες κρίθηκε ένοχος ο Νικόλας Νεοκλέους είναι: Α) Εσκεμμένη υποκλοπή και/ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας Β) Εσκεμμένη αποκάλυψη σε άλλο πρόσωπο το περιεχόμενο ιδιωτικής επικοινωνίας γνωρίζοντας ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας Γ) Εσκεμμένη χρησιμοποίηση του περιεχομένου ιδιωτικής επικοινωνίας γνωρίζοντας ή έχοντας λόγο να γνωρίζει ότι η πληροφορία λήφθηκε από υποκλοπή ή παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας. Η ποινή είναι εφέσιμη.

Η ιστοσελίδα μας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο που εκπροσώπησε τον Νικόλα Νεοκλέους, όμως δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση για την ώρα.

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Μιχάλη Σπύρου για την διαρροή ιδιωτικών συνομιλιών των δυο οι οποίες ηχογραφήθηκαν και είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικά χρόνια μέσω του πρώην διαιτητή Μάριου Παναγή.

Με την εις βάρος του δικαστική απόφαση ο Νικόλας Νεοκλέους πλέον δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο κάτι που επηρεάζει τη θέση του στη διαιτησία. Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι διαιτητές οφείλουν να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου πιθανόν να προκύψει διαγραφή του από τα μητρώα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως ο Νεοκλέους έχει οριστεί στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα σε Newtown (Ουαλίας) – ΗΒ (Φερόε) που θα λάβει χώρα στις 14 Ιουλίου στο πλαίσιο του Europa Conference League, κάτι που ίσως επηρεαστεί.

 

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση