ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Xριστοφόρου: «Στόχος μας η άνοδος μετά από 25 χρόνια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου Κώστας Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την πορεία της ομάδας: «Δεν είχαμε σαν αρχικό στόχο την άνοδο, κάναμε μια ομάδα η οποία θα ήταν ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Φάνηκε όμως ότι μπορούμε να είμαστε μαζί εμ τις ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ. Η πρωτιά αυτή την στιγμή δεν σημαίνει κάτι, όμως θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για άνοδο αυτός είναι ο στόχος. Να ανεβούμε μετά από 25 χρόνια».

Για το  μπάτζετ της ομάδας: «Υπάρχουν ομάδες με ψηλότερα αλλά και χαμηλότερα μπάτζετ, αυτό που συζητιέται στην ομάδα είναι ότι δεν έχει σημασία ακόμη και να κάνουμε τρεις ήτεες συνεχόμενες, Συνεχίζουμε και προχωράμε δυναμικά, χωρίς πίεση».

Για την ενίσχυση: «Υπάρχουν κάποιοι στόχοι, έχουμε εμπειρία από προηγούμενα χρόνια. Μέναμε τελευταία στιγμή, φέτος δουλεύουμε από νωρίς για να γίνουν σωστές κινήσεις»

Οι βασικοί αντιπάλοι για άνοδο: «Οι πρώτες οκτώ ομάδες που είναι εκεί διεκδικούν άνοδο. Όπως ο Ολυμπιακός που έπεσε και θέλει να ξαναανέβει, ακόμη και ο ΑΣΙΛ έχει τις δυνατότητες. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να διεκδικήσουν άνοδο, όπως η Ομόνοια 29Μ που έχει πολλούς οπαδούς. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και δεν είναι ξεκάθαρο το πεδίο».

Για τον Ερμή: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, εντάξει τώρα δικαίως έχουμε περισσότερα φώτα δημοσιότητας εμείς επειδή είμαστε πρώτοι. Όμως έχουμε μια πολύ καλή σχέση.

Για το θέμα με το γήπεδο: «Το δημαρχείο έχει τη δική του στρατηγική. Προσπαθούν να βρουν λύσεις για, υπάρχουν προβλήματα αλλά και διαβεβαιώσεις ότι θα έχουμε γήπεδο. Ακούστηκε και για «ΑΕΚ Αρένα», όμως περιμένουμε κάποιες διαβουλεύσεις για να καταλήξουμε».

Για τον κόσμο: «Δυναμικό παρών από τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι, αν δεν ήτανα υτοί δεν θα πηγαίναμε μπροστά σε όλους τους τομείς»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση