ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μετά από συνομιλία με τον κ. Κίρζη ήταν καλό για εμένα να αλλάξω περιβάλλον»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο προπονητής της Αναγέννησης, Αντρέ Σκέμπρι

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας και πρώην άσος του Απόλλωνα και της Ομόνοιας Αντρέ Σκέμπρι.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την Αναγέννηση: «Μιλήσαμε μαζί, μου άρεσαν οι άνθρωποι εκεί γιατί είναι νέοι και καταλάβουν από ποδόσφαιρο και θέλουν να δουλέψουν, για αυτό ήθελα να πάω εκεί. Ήμουν στην Κ19 του Απόλλωνα για δύο χρόνια και ήταν σημαντική εμπειρία, όμως θέλω να κάνω άλλα βήματα και πιστεύω η Αναγέννηση είναι πολύ καλή περίπτωση».

Γιατί προέκυψε η αποχώρηση από τον Απόλλωνα: «Μετά από την συνομιλία μας με τον κ. Νίκο Κίρζη ήταν καλό για εμένα να αλλάξω περιβάλλον, θα ήταν καλό για εμένα να κάνω ένα άλλο βήμα. Ως παίκτης ξεκίνησα από κάτω και μετά βγήκα πάνω και σαν προπονητής έτσι θέλω να κάνω. Η Αναγέννηση πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ και θα την βοηθήσω».

Για τη Β’ Κατηγορία: «Μίλησα με αρκετό κόσμο και προπονητές άλλους επειδή εγώ δεν παρακολουθούσα αρκετά την κατηγορία, όμως έμαθα πολλά πράγματα και έχω ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν. Όμως πιστεύω με τη δουλειά που θα κάνουμε στην Αναγέννηση θα είμαστε αρκετά καλοί».

Για το Euro: «Το μεγάλο φαβορί είναι η Γερμανία και η Ισπανία. Όμως στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν. Μπορείς να παίζεις καλά σε όλα τα ματς και σε ένα παιχνίδι να χάσεις και να αποκλειστείς. Δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τίποτα».

Για την Ομόνοια: «Ήμουν 4 χρόνια στην Ομόνοια και μπορεί να μην ήταν οι καλές της σεζόν όμως ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί με τον κόσμο. Τώρα πάει πολύ καλά η Ομόνοια. Είναι μεγάλη ομάδα και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Η Κύπρος χρειάζεται μία Ομόνοια δυνατή».

«Ευχαριστώ τον Απόλλωνα και τον κ. Κίρζη για την ευκαιρία που μου έδωσε. Ευχαριστώ τον κόσμο του Απόλλωνα για όλα όσα μου πρόσφερε. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις που θα βρίσκεσαι. Ευχαριστώ τον Απόλλωνα για όλα και τώρα συγκεντρώνομαι στον στόχο μου στην Αναγέννηση».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση