ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπύρου και Τέκκης στο ίδιο έργο...πρωταγωνιστές!

Αμφότεροι κατάφεραν πέρσι να κρατήσουν κατηγορία τις ομάδες τους και φέτος έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα

Το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας έχει ξεκινήσει εδώ και δύο αγωνιστικές με το θέαμα να είναι αρκετά καλό και η ανταγωνιστικότητα που θα υπάρχει φέτος να παρουσιάζεται ήδη ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν.

Δύο εξ’ αυτών είναι Αγία Νάπα και η Ομόνοια Αραδίππου. Αμφότερες πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, καθώς πριν τη διακοπή μετρούν δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που έδωσαν, ενώ έχουν ενθουσιάσει και οι δύο με τις εμφανίσεις τους.

Η Αγία Νάπα πέτυχε δύο νίκες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Στην πρεμιέρα κέρδισε τον Ερμή εκτός έδρας με 3-0, ενώ στη 2η αγωνιστική έριξε ακόμη ένα «χαστούκι» στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αχυρώνα Ονήσιλο, ομάδα που κέρδισε η Ομόνοια Αραδίππου εκτός στην 1η αγωνιστική, ενώ τα «περιστέρια» πέτυχαν και αυτοί το δύο στα δύο με τη νίκη εντός έδρας απέναντι στην Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα.

Το σημαντικότερο για την Αγία Νάπα και την Ομόνοια Αραδίππου δεν είναι μόνο το δύο στα δύο που πέτυχαν, αλλά η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές των δύο ομάδων από τα πέρσι.

Συγκεκριμένα ο Πανίκος Σπύρου ανέλαβε την Αγία Νάπα πέρσι , όντας η ομάδα στις τελευταίες θέσεις, όπως και ο Αιμίλιος Τέκκης την Ομόνοια Αραδίππου, καταφέρνοντας να πετύχουν την παραμονή. Επίσης φέτος, αφού ήταν αυτοί οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού κατάφεραν να φτιάξουν το σύνολο που οι ίδιοι ήθελαν στις ομάδες τους και το αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες δύο αγωνιστικές να είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Φυσικά ακόμη είναι μόνο η αρχή και η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική, όμως και οι δύο τους έχουν δείξει έργο στις ομάδες τους και αυτό είναι κάτι που έχει φανεί και στα αποτελέσματα και στις εμφανίσεις.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τελευταία Ενημέρωση