ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Άλεξ Σοάρες, ο Κάι και οι άλλοι

Στην Ομόνοια επικρατεί μεταγραφικός οργασμός αφού η έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει και το ρόστερ έχει ακόμη πάρα πολλές ελλείψεις. Ο Πάμπος Χριστοδούλου προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν την ομάδα ενώ την ίδια ώρα κάποιες αναποδιές του αλλάζουν τα πλάνα.

Σήμερα αναμένεται να έρθει στην Κύπρο ο 26χρονος επιτελικός μέσος Άλεξ Σοάρες. Το ενδιαφέρον ή καλύτερα η συμφωνία της Ομόνοιας με τον Πορτογάλο έγινε χθες γνωστή και ο πρώην παίκτης της Μαρίτιμο μάζεψε τα πράγματά του για να έρθει στο νησί μας. Αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Σοάρες θα ανακοινωθεί από τους «πράσινους» και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται αφού οι τρύπες στο ρόστερ είναι πολλές. Η μη θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις με τον Πιτ Φελχούιζεν ανάγκασαν την Ομόνοια να κοιτάξει σε άλλες επιλογές ίδιας ή ακόμη και μεγαλύτερης ποιότητας για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τριφυλλοφόροι εξετάζουν Βέλγο τερματοφύλακα με καλό βιογραφικό.

Παρόλα αυτά ο Πάμπος Χριστοδούλου πέραν από τα κενά που έχει το ρόστερ πρέπει να βγει ξανά στο ψάξιμο για μια θέση στην οποία είχε κάνει μεταγραφή. Ο Κάι που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας τραυματίστηκε χθες στον αχίλλειο τένοντα κατά την διάρκεια μιας άσκησης. Ο τραυματισμός πολύ πιθανό να είναι σοβαρός και να τον κρατήσει εκτός για πολύ καιρό. Επομένως η απόκτηση κεντρικού αμυντικού μπαίνει ξανά στις προτεραιότητες του Κύπριου τεχνικού.

Τέλος προσπάθειες γίνονται και για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στα φτερά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να βρει κάτι πολύ καλό για την συγκεκριμένη θέση και είναι γι’ αυτό που εξετάζει 1-2 εξαιρετικές περιπτώσεις. Εν πάση περιπτώσει η εβδομάδα που μας μπαίνει είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την Ομόνοια και θα πρέπει να υπάρξει κατάληξη σε πολλές περιπτώσεις, αλλιώς περεταίρω καθυστέρηση ίσως φέρει αρνητικές συνέπειες. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση