ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η γνώση και η δράση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η αλλαγή προς το καλύτερο είναι ηλίου φαεινότερη στην Ομόνοια. Η ομάδα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν των πρώτων αγωνιστικών.

Παρατάσσεται στο γήπεδο, με την ταυτότητα ομάδας που έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει και να υλοποιήσει τους στόχους της, ανά χείρας. Πνέει ένας νέος αέρας που δεν παραπέμπει ακριβώς στο ένδοξο παρελθόν (υπάρχειμπόλικος δρόμος γιαυτό), αλλά αφήνει την αίσθηση σε όλους ότι το «τριφύλλι» μπήκε σε μια σωστή τροχιά. Έτσι ώστε να μείνει ψηλά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.

Αυτό που, φυσιολογικά, τίθεται ως ζητούμενο, είναι η ομάδα να συνεχίσει αυτήν την πορεία. Να εμφανίζεται δηλαδή στο γήπεδο, με το καλό κοστούμι των τελευταίων αγωνιστικών και να προσφέρει ικανοποίηση στον κόσμο της που ήδη έχει αρχίσει να την… πλησιάζει. Και αναμένεται να δώσει μαζικό και παλμώδες «παρών» στο στάδιο της πρωτεύουσας το Σαββάτο το απόγευμα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Στο ματς με τις διαχρονικές ιδιαιτερότητες.

«Ξέρω τι σημαίνει για σας το επόμενο παιχνίδι. Είναι μία ξεχωριστή αναμέτρηση. Να είστε βέβαιοι πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τη νίκη και να αλλάξουμε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια». Έτσι το είπε χθες ο Τζον Κάρβερ στη συγκέντρωση οπαδών της ομάδας στο ΣΥΦΙ Λεμεσού. Έχει λάβει γνώση λοιπόν ο Άγγλος κόουτς. Όπως και οι ποδοσφαιριστές. Άρα… από τη γνώση στη δράση. Το Σαββάτο είναι κοντά…

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση