ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπενθύμιση στα μέλη ενόψει Συνέλευσης

Τακτοποιημένες πρέπει να είναι οι συνδρομές των μελών που θα θέλουν να ψηφίσουν στην Εκλογική Συνέλευση της Ομόνοιας, όπως υπενθυμίζει το σωματείο μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας υπενθυμίζει πως, με βάση το άρθρο 57 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα Τακτικά Μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως Μέλη.

Όλα τα Μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν την Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν θα είναι τακτοποιημένα, δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται ή να συμμετάσχουν στη Συνέλευση.

Τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των Μελών, μπορεί να γίνει μέχρι την Πέμπτη, 23/06/2016. Ακολούθως η διαδικασία θα ανασταλεί για δύο ημέρες, προκειμένου να καταρτιστεί ο κατάλογος όσων δικαιούνται να ψηφίσουν. Στις 25/06/2016, ημέρα διεξαγωγής της Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, θα υπάρχουν στον χώρο και συνεργεία είσπραξης συνδρομών. Ωστόσο, καλούνται όλα τα μέλη όπως τακτοποιήσουν έγκαιρα τις συνδρομές τους, για αποφυγή ταλαιπωρίας την ημέρα της Συνέλευσης.

Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο, τα μέλη του Σωματείου οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα, σε σχέση με την ταυτότητά τους (πολιτική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης)».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση