ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρυσοστόμου: «Θεωρώ κλειστό το 6-8 στο νέο πρωτάθλημα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιάννος Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό: «Θα αναμένουμε μέχρι τις αρχές Ιουλίου να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό πλάνο και μετά θα κάνουμε την αξιολόγηση μας. Μέχρι στιγμής είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την πρόσληψη του Γκονζάλες: «Νοιώθουμε ευτυχείς που έχουμε τον Γκονζάλες μαζί μας και θεωρούμε ότι έχουμε ένα ισχυρό τεχνικό επιτελείο, με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη».

Για την κατάσταση του «Αμμόχωστος-Επιστροφή» : «Βελτιωτικά έργα δεν υπάρχουν, το γήπεδο αδειοδοτείται τα τελευταία δυο χρόνια. Έχουμε κάνει όλες τις μελέτες και τους ελέγχους που προαπαιτούνται. Έχει επιδιορθωθεί το στέγαστρο, δεν έχει κανένα πρόβλημα το γήπεδο. Δεν αναμένουμε να έχουμε οποιοδήποτε πρόβλημα».

Αν θα χρησιμοποιείται και από την Καρμιώτισσα το γήπεδο: «Είμαστε σε διαβουλεύσεις, δεν το αποκλείω».

Αν υπάρχει θέμα για επενδυτή: «Δεν υπάρχει θέμα επενδυτή αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Θα γίνει μια γενική συνέλευση όπου θα αναλυθούν τα οικονομικά δεδομένα. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με προϋπολογισμούς λιτότητας, θα πρέπει να γίνει μια μικρή υπέρβαση. Καταβάλλονται και αρκετές προσπάθειες έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του σωματείου».

Για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ και τη δομή του νέου πρωταθλήματος: «Αυτή η συνάντηση ήταν προπαρασκευαστική. Θα συνεχίσουμε κανονικά με 6 στο πρώτο γκρουπ και 8 στο δεύτερο. Αυτές οι άτυπες συναντήσεις δεν έχουν κάποια θεσμική υπόσταση. Θεωρώ ότι είναι κλειστό το θέμα, έξι ομάδες στο πάνω γκρουπ και 8 στο κάτω».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση