ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: «Στόχος μας η πρώτη θέση, έγιναν υπερβάσεις»

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αμμοχώστου

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, την προσπάθεια της ομάδας για είσοδο στην πρώτη εξάδα, αλλά και για τον στόχο στο β' γκρουπ. 

Αναλυτικά: 

Η ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδος μπαίνει στην τελική της φάση με την έναρξη της Β’ φάσης του πρωταθλήματος και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τα τέλη Μαΐου. Η ομάδα μας έχει καταγράψει, μέχρι στιγμής, αξιοζήλευτη πορεία και έχει δώσει χαρές και ελπίδα με τη φετινή της παρουσία.

Το Σωματείο μας παραμένει συνεπές στις οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις του, ως οφείλει, και μέσα από τη συνετή διαχείριση των περιορισμένων οικονομικών πόρων καλείται να ολοκληρώσει τη χρονιά και να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη.

Η ομάδα μας άγγιξε τον μικρό ποδοσφαιρικό άθλο με την προσπάθεια εισόδου στην εξάδα αλλά τελικά παρέμεινε στο β’ γκρουπ του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε η είσοδος στην πρώτη 6άδα δεν διαγράφει την πολύ πετυχημένη παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού μέσα στη χρονιά πραγματοποιήθηκαν αρκετές ποδοσφαιρικές υπερβάσεις.

Η ομάδα μας έχει ως στόχο την κατάληψη της 1ης θέσης του β’ γκρουπ και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με θετικά αποτελέσματα. Δυστυχώς όμως, η παρουσία μας στο β’ γκρουπ χωρίς, πρακτικά, ουσιαστικούς στόχους έχει μειώσει την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Αναπόφευκτα η μειωμένη παρουσία του κόσμου προκαλεί και απώλεια εσόδων για τα ταμεία του Σωματείου καθώς πρέπει να καλυφθούν όλες οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις. Μόνη πηγή εσόδων τη δεδομένη στιγμή είναι ο λαχνός οικονομικής ενίσχυσης αξίας 10 ευρώ έκαστος που κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2022, με δώρο ένα αυτοκίνητο Duster Dacia αξίας 22 000 ευρώ.

Η διαχρονική συμβολή του κόσμου αλλά και των φίλων του Σωματείου μας ήταν πάντοτε καταλυτική και θεωρούμε ότι και αυτή η προσπάθεια θα αγκαλιαστεί για ακόμα μια φορά. Τη φετινή περίοδο έχουμε αποδείξει ότι η ενότητα και η πίστη στο πλάνο και στο όραμα μπορεί να αποφέρει καρπούς και να σκορπίσει χαμόγελα. Όλα αυτά όμως χρειάζονται και την οικονομική συμβολή όλων μας για να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης είναι διαθέσιμοι μέσω όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και μέσω του προσωπικού του Σωματείου μας. Η επικοινωνία μπορεί να γίνεται μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 7000 1948 ή στο info@neasalamina.com.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση