ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Τιμή μας που ο Παναθηναϊκός μας επέλεξε για φιλικό αγώνα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά: 

Για την βία στα γήπεδα και τι πρέπει να αλλάξει: «Συνέχεια λέμε τα ίδια πράγματα απλά σε διαφορετική περίοδο δυστυχώς. Στην Κύπρο αυτοί που αποφασίζουν παίρνουν μόνο μέτρα καταστολής. Χρειάζονται μέτρα πρόληψης και στρατηγικός σχεδιασμός. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που γίνονται επεισόδια. Η κάρτα φιλάθλου δεν εφαρμόζεται όπως πρέπει. Γενικά οι νόμοι δεν εφαρμόζονται σωστά στην Κύπρο, όχι μόνο στον αθλητισμό. Ευθύνες έχουν όλοι ακόμα και τα σωματεία».

Για το σημερινό φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είναι μία γιορτή το σημερινό φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τιμή μας που ο Παναθηναϊκός μας επέλεψε για φιλικό αγώνα. Όσοι δεν πήραν εισιτήρια θα υπάρχουν στο γήπεδο. Σήμερα ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου. Θα το δουν χιλιάδες κόσμου στο εξωτερικό και θέλουμε να προβάλουμε την πόλη μας».

Για το που θα βρίσκονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού αλλά και τις ενέργειες που θα γίνουν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα: «Έχουν 1500 εισιτήρια στην διάθεση τους και θα πάρουν το βόρειο πέταλο. Θα υπάρχουν σε όλες τις καρέκλες του γηπέδου πλακάζ για την Αμμόχωστο. Θα τιμήσουμε τον κύριο Γιοβάνοβιτς στο γήπεδο πριν τον αγώνα ενώ θα τραπεζώσουμε και την αποστολή του Παναθηναϊκού στις 14:30 το μεσημέρι σήμερα».

Για τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και την παρουσία κόσμου: «15 ευρώ το κανονικό με 10 το μαθητικό τα εισιτήρια. Περιμένουμε τον κόσμο μας απόψε αλλά και τους φίλους του Παναθηναικού να τους φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας».

Για τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα και τον στόχο της ομάδας: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με την Καρμιώτισσα παρά το φιλικό απόψε. Θέλουμε να μπούμε δυνατά στον 2ο γύρο και γενικά να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς. Εντοπίσαμε αδυναμίες στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ αλλά θα κρατήσουμε το πολύ καλό 2ο ημίχρονο και θα δουλέψουμε τις αδυναμίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση